Pumped BMX 3

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Pumped BMX 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bisiklet oyunudur

Pumped BMX 3 birçoğumuzun çocukluğunda vazgeçilmez yere sahip olan BMX bisikletleri kullanarak yarıştığımız bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir bisiklet yarışı oyunu olan Pumped BMX 3'te bizi oldukça zorlu yarış parkurları bekliyor. Asfalt yollar yerie rampalarla ve çukurlarla kaplı arazilere çıktığımız oyunda temel amacımız ise bisikletimizle kaza yapmadan yol alarak farklı akrobatik hareketler gerçekleştirerek puan kazanmak. Farklı numaraları birleştirdikçe de kombo yapabiliyor ve bonus puan kazanabiliyoruz.

Pumped BMX 3'te rampalardan uçabiliyoruz ve havada süzülürken BMX bisikletimizle taklalar atabiliyor ve çeşitli numaralar yapabiliyoıruz. Bu hareketleri yaparken dikkat etmemiz gereken şey ise yere doğru bir şekilde iniş yapmak. Eğer yaptığımız akrobatik hareketi zamanında tamamlayamazsak bisikletten düşüyoruz ve puan kazanamıyoruz.

2 boyutlu graifklere sahip olan Pumped BMX 3 oldukça akıcı bir şekilde çalışabilmekte. Oyun görsel olarak yüksek kalite sunuyor, oynanış da bir hayli eğlenceli.

Can Erdil Şentürk

Pumped BMX 3

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
161 MB DOSYA BOYUTU

Pumped BMX 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bisiklet yarışı oyunudur

Pumped BMX 3 heyecan dolu oynanış tecrübesi yaşatan bir mobil bisiklet yarışı oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir bisiklet oyunu olan Pumped BMX 3'te bizi aksiyon dolu yarışlar bekliyor. Pumped BMX 3 temel olarak akrobatik hareketler ve özel numaralar sergileyerek en yüksek puanı yakalamaya çalıştığımız bir oyun. Birçoğumuzun çocukluğundan hatırlayacağı BMX marka bisikletleri kullandığımız oyunda 60 farklı bölüm ve 720 farklı mücadele bizi bekliyor.

Pumped BMX 3'te oyuncular yarışları kazandıkça yeni bisikletlerin kilidini açabiliyorlar. Ayrıca her bisiklet için çeşitli kişiselleşitrme seçeneklerini kullanabiliyor, görünümlerini değiştirebiliyoruz. Pumped BMX 3 bize 6 farklı çevrede yer alan 60 farklı bölüm ve 720 görev sunuyor.

Pumped BMX 3'te ekranda yatay olarak ilerliyoruz ve rampalardan uçarak havada süzülürken numaraları gerçekleştirmeye, sonrasında da yere düzgün bir şekilde inmeye çalışıyoruz. Oyunun grafikleri akıcı bir şekilde çalışıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BMX Extreme

    BMX Extreme mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bisiklet oyunudur
  • Mad Skills BMX 2

    Mobildeki en iyi bisiklet yarışı oyunu
  • Touchgrind BMX APK

    Touchgrind BMX APK Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir bisiklet simülasyonu oyunudur.
  • BMX Boy

    Grafik karmaşasından hoşlanmayanlar için basit ve sürükleyici bir mobil oyun. BMX Boy oyununda birbirinden eğlenceli 90 bölüm sizi bekliyor.
  • Real BMX Stunts

    Mobil cihazımızda bisiklet süreceğiz.
  • King Of Dirt

    King Of Dirt, BMX bisiklet ve scooter ile akrobatik hareketler yaptığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Crash Drive 3

    Crash Drive 3, Android telefonlarda oynanabilen ücretsiz multiplayer online yarış oyunu.