Puzzle Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
624 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Puzzle Guardians, bilgisayarlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Zevkle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Puzzle Guardians, savaş oyunlarını aratmayan kurgusu ve zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Zevkle oynayabileceğiniz oyunda deneyiminizi arttırıyor ve bölümleri geçiyorsunuz.

Özel yetenekleri ve becerileri kullanabileceğiniz bir oyun olan Puzzle Guardians, bilgisayarlarınızda eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. Eşleştirme oyunlarına benzeyen kurgusu ve savaş oyunlarındaki aksiyonu size sunan oyunda çok eğleniyorsunuz. Oyunda renkli daireleri eşleştirmeye çalışıyor ve karakterinizle düşmanınızı alt ediyorsunuz. Rakibinizi yenmek için stratejik hamleler yapmalı ve dikkatli olmalısınız. Bağımlılık yapıcı etkiye de sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Son derece basit kontrollere sahip olan oyundaki tek amacınız daireleri eşleştirerek rakibinize saldırmak.

Sahip olduğu grafikleriyle de etkileyici bir atmosfere sahip olan oyunda birbirinden farklı karakterleri kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca karakterinizi geliştirebiliyor ve daha güçlü bir hale de gelebiliyorsunuz. Puzzle Guardians oyununu sakın kaçırmayın.

Puzzle Guardians oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Puzzle Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Puzzle Guardians, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Puzzle Guardians, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bulmaca çözerek mücadele ettiğiniz oyunda stratejik hamlelerle düşmanlarınızı yenmeye çalışıyorsunuz.

Strateji dolu bir bulmaca oyunu olan Puzzle Guardians, özel yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyebileceğiniz bir oyundur. Oyunda eşleştirme yaparak becerilerinizi kullanıyor ve düşmanlarınızı alt etmeye çalışıyorsunuz. Zaman öldürmek için oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olan Puzzle Guardians, klasik bulmaca oyunlarının sıkıcılığını bir nebze olsun gidermiş gibi görünüyor. Basit bir oynanışa ve etkili atmosfere sahip olan oyunda çok eğlendiğinizi de söyleyebilirim. Birbirinden farklı kahramanların yer aldığı oyunda çok eğleniyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Oyunda bir takım geliştirmeler yapabiliyor ve daha güçlü bir hale de gelebiliyorsunuz. Gittikçe zorlaşan oyuna deneyim puanınızı yükseltmeli ve düşmanlarınızı kolayca yenmelisiniz. Oyunda beyninizde sürekli olarak çalışıyor. Bu nedenle dikkatli olmalı ve hamlelerinizi seçerek yapmalısınız. Puzzle Guardians oyununu sakın kaçırmayın.

Puzzle Guardians oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Puzzle Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Puzzle Guardians, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Puzzle Guardians, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Eşleştirme tarzında bir kurguya sahip olan oyunda düşmanlarınızı yenmeye çalışıyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlere sahip bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkan Puzzle Guardians, özel yeteneklere ve becerilere sahip olduğunuz bir oyundur. Oyunda önünüze gelen renkli daireleri uygun yerlerine yerleştirerek düşmanınıza saldırıyor ve onu yenmeye çalışıyorsunuz. Stratejik hamleler yapmanızı gerektiren oyunda çok eğleniyor ve zevkli zamanlar da geçirebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olan Puzzle Guardians ile arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Deneyiminizi yükseltmeli ve daha güçlü hale gelmelisiniz. Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın.

Basit bir oynanışa ve etkili atmosfere sahip olan oyunda çok eğlendiğinizi de söyleyebilirim. Birbirinden farklı kahramanların yer aldığı oyunda çok eğleniyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Ayrıca oyunda bazı geliştirmeler de yapabiliyorsunuz. Dikkatli olmalı ve hamlelerinizi seçerek yapmalısınız. Puzzle Guardians oyununu sakın kaçırmayın.

Puzzle Guardians oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Puzzle Light

    Puzzle Light, ipuçlarını yakalayarak ampulu yakmanız gereken bir bulmaca oyunu.
  • Puzzle Pets

    Puzzle Pets, Gameloft'un tüm platformlarda oynanabilir olan yepyeni üçlü eşleştirme - bulmaca oyunu.
  • Crime Puzzle

    Crime Puzzle ile zekanızı geliştirin...
  • Monochroma Demo

    Monochroma, Türk menteşeli sinematik bir bulmaca platform oyunudur.
  • Wonderland

    Oynarken aklınızı oldukça zorlayacak, puzzle ve zeka karışımı üç boyutlu bir oyun
  • Touch Puf

    150 ayrı bölümü olan ve bölüm geçtikce zorlaşan ücretsiz bir puzzle oyunu
  • Line Puzzle: String Art

    Birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Guardians of Ember

    Guardians of Ember: Türkçe indirip oynayabileceğiniz en iyi Hack & Slash ve MMORPG karışımı oyun