Puzzle Pug

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz puzzle oyunudur.

Puzzle Pug, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Bu kategoride çok fazla oyun olsa da sevimli karakter köpeğiyle ve eğlenceli olmasıyla oynanabilirliği yüksek.

Oyunda amacınız köpeği topuna ulaştırmak. Bunu yapmak içinse köpeği yavaş yavaş topa doğru kayrıdmanız gerekiyor. Fakat bu aşamada dikkatli olmanız gerekiyor çünkü ekranda pek çok element bulunuyor. Bunların bazıları hedefinize ulaşmanıza yardımcı oluyorken bazıları da sizi engellemeye çalışıyor.

Ailecek her yaştan insanın eğlenerek oynayabileceği bir oyun olan Puzzle Pug basit fakat zaman geçirtici bir oyun. Grafikleri de gayet başarılı olan oyunda her şey detaylı olarak dizayn edilmiş. Eğer siz de bu tarz puzzle oyunlarını seviyorsanız Puzzle Pug'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Puzzle Pug

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
32.7 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Eskiden bilgisayarlarımızda da oynadığımız tarzda bir oyun olan Puzzle Pug eğlenceli ve her yaştan insanın zevkle zaman geçirebileceği bir bulmaca oyunu. Bu oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Puzzle kategorisine çok fazla bir yenilik getirmese de sevimli köpek karakteri, eğlenceli olması ve çok fazla element bulunması ile denemeye değer bir oyun. Amacınız ise sevimli köpeği topuna ulaştırmak.

Bunu yapabilmek için köpeği yavaşça topuna doğru kaydırarak ilerletiyorsunuz. Fakat dikkatli olmalısınız çünkü ekranda duran elementlerden bazıları hedefinize ulaşmanıza yardımcı oluyorken bazıları da sizi engellemeye çalışıyor.

Basit fakat eğlenceli, detaylı tasarlanmış grafiklere sahip ve her yaştan insanın ailecek eğlenerek oynayabileceği bir oyun olan Puzzle Pug'ı herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pug - My Virtual Pet Dog

    Pug - My Virtual Pet Dog oyununda kendi karakterinizi seçip onu büyütebilirsiniz.
  • Pug Rapids

    Sonsuz koşu oyunlarını ne olursa olsun oynamaya hevesli olanlar için Pug Rapids izometrik kamera açısıyla oynadığınız bir oyun.
  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Wood Nuts & Bolts Puzzle APK

    Birer birer cıvataları sökerek tahtaları düşürmeye çalıştığınız Wood Nuts & Bolts Puzzle APK, zekanızı kullanmanız gereken bir bulmaca oyunudur.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Candy Puzzle

    Candy Puzzle, renkli blokları birleştirmenizi ve eritmenizi amaçlayan oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Swiper Puzzle

    Swiper Puzzle, düşünmeye iten bölümler içeren Android bulmaca oyunu.