Puzzles with Matches

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Puzzles with Matches tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli ve zihin yoran bir bulmaca oyunudur.

Puzzles with Matches son dönemlerde karşılaştığımız en iyi bulmaca oyunlarından bir tanesi. Tamamen orijinal bir yapıya sahip olan oyunda kibrit çöpleriyle oluşturulmuş bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Bu tarz bulmaca oyunlarında karşılaştığımız gibi Puzzles with Matches’ta da bölümler kolaydan zora doğru sıralanmış. İlk bölümler daha çok alıştırma gibi başlıyor ve birkaç bölüm sonra oyunun gerçek içeriğiyle karşılaşıyoruz. Bu aşamalarda yer alan bölümler son derece zorlayıcı olmaya başlıyor.

Oyunun en ilgi çeken yanlarından birisi de iki farklı oyun modu sunması. Birinde şekiller üzerine kurulu bölüm tasarımları yer alırken diğerinde sayılara yönelik sorular yer almakta. Her iki modda da farklı tasarımlı bölümler mevcut. Kimi zaman fazla bir kibrit çöpünü çekmeye, kimi zaman da birkaç çöpün yerini değiştirmeyle çözülebilecek bölümler mevcut. Zorlandığınız durumlarda ipucu alabilirsiniz fakat bunu her istediğinizde kullanamıyorsunuz.

Bulmaca oyunlarından keyif alıyorsanız ve bu kategoride deneyebileceğiniz iyi bir alternatif arıyorsanız Puzzles with Matches’ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Puzzles with Matches

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
34.4 MB DOSYA BOYUTU

Kategorisinin en iyileri arasında yer alan Puzzles with Matches ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Puzzles with Matches ücretsiz olmasına rağmen ücretli olarak sunulan pek çok rakibinden kat kat iyi bir oyun. iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Puzzles with Matches'ta kibrit çöpleriyle oluşturulmuş bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Oyunun arayüzü gerçekten çok kaliteli görünüyor. Oyunu başlattıktan sonra Shapes (Şekiller) ve Numbers (Numaralar) olmak üzere iki farklı oyun moduyla karşılaşıyoruz. Tahmin ettiğiniz gibi şekiller seçeneği daha çok şekle dayalı bulmacalardan oluşmakta. Sayılar kısmında ise matematiksel işlemlere dayalı sorular sorulmakta. Gerektiğinde kibritleri yok ederek, gerektiğinde de yerlerini değiştirerek bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

İlk başlarda kolay olan sorular zamanla giderek zorlaşıyor ki bu zaten bulmaca oyunlarının ortak özelliği. Takıldığımız bölümlerde ipuçları kısmından yardım alabiliyoruz. Onlarca farklı tipte bulmacanın yer aldığı oyun büyük küçük herkesin keyif alacağı bir oyun. Özellikle zihin jimnastiği yapmak isteyen kullanıcılar bu oyunla oldukça iyi vakit geçirebilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kids Puzzles

    Kids Puzzles çocuklar için hazırlanmış olan bir bulmaca oyunu.
  • Harry Potter: Puzzles & Spells

    Harry Potter: Puzzles & Spells İndir (Android Oyunu): Sihirli üçlü eşleştirme oyunu
  • My Chess Puzzles

    My Chess Puzzles, rakibinizi belli hamle sayısında mat etmenizi isteyen satranç bulmaca oyunu.
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Jigsaw Puzzles

    Jigsaw Puzzles, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yapboz oyunu.
  • Deadly Puzzles

    Deadly Puzzles bir dedektifi canlandırdığımız bir macera oyunudur
  • Caillou House of Puzzles

    Caillou House of Puzzles, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca ve çocuk oyunudur.
  • Chess Puzzles

    Chess Puzzles, satranç bulmacaları çözerek daha iyi satranç oynamaya başlamanızı sağlayan yararlı bir Android satranç oyunu.