Pyrus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla sürekli irtibat ve görev yönetimi sağlayan benzersiz ve ücretsiz bir uygulama.

Açık alanda çalışan bir takım mı yönetiyorsunuz? İşinizin hızını ve kalitesini yükseltecek bir mobil uygulama olan Pyrus oldukça başarılı bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Verimlilik konusunda takım çalışmasına bağlıysanız ve çalışanlarınızın canlı lokasyon bilgilerine ulaşmanız gerekiyorsa Pyrus bunu size GPS desteği sayesinde ulaştırıyor. Takım içerisinde uygulamayı kullananların ayrı hesaplarla giriş yapabileceği sistem sayesinde herkes iş raporu ve durum bildirimi gerçekleştirebiliyor. Böylece ofis içerisinden idare etmek zorunda olduğunuz takım hakkında en güncel bilgilere de ulaşıyorsunuz.

Pyrus ile diğer kullanıcılara yeni görevler atayabiliyorsunuz, raporlarını onaylayabiliyorsunuz ve uygulamanın kendisini de bir iletişim aracı olarak kullanabiliyorsunuz. Özellikle satış amaçlı mobil gezen ekiplerinizle yakın takipte olmanızı sağlayacak olan bu Android uygulaması ile iş performansının sıkıntı olduğu yerlerde anında müdahale imkanınız yüksek oluyor.

Google Drive ile döküman gönderme desteği olan Pyrus tüm bu özellikleri paketlerken 12 kişiye kadar tamamen ücretsiz bir servis sunmasıyla da büyük bir artı puan alıyor. İş hayatınıza enerji getirecek bir çalışma sistemi katmak istiyorsanız bu uygulamayı denemenizde fayda var. iOS ve Windows Phone versiyonlarının olduğunu da hatırlatalım.

Alper Çetiner

Pyrus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
30.1 MB DOSYA BOYUTU

Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla sürekli irtibat ve görev yönetimi sağlayan benzersiz ve ücretsiz bir uygulama.

Açık bir sahada çalışan insanlarla koordinasyonlu bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa iş verimliliğinizi ve çalışma kalitenizi artıracak bir uygulama olarak Pyrus ilginizi çekecektir. Takım çalışması için lazım olan koşulları sağlamak arzusuyla yaratılan bir uygulama olarak Pyrus, birçok yönden bu işin verimliliğine olumlu etkiler sağlayacak kullanışlı seçenekler sunuyor. Lokasyon bildirimleri, yazılı raporlar ve grup içerisine dahil olan farklı kullanıcılar sayesinde ortak bir iletişim ve iş platformu oluşturmanız mümkün oluyor. Ofis içerisindeyken bile sürekli olarak dışarda olan ekibinizi takip etmeniz artık çok kolay.

Pyrus'un içinde bulunan seçenekler arasında görev oluşturma ve bunu seçtğiniz kullanıcılara atama gibi fonksiyonlar var. Özellikle de dışarıda olan satış amaçlı iş arkadaşlarınızın raporlarını takip etmek ve yeni acil durum bildirimleri iletmek için uygulama pratik bir alternatif oluyor. Kriz durumunda anında müdahale etme şansınız olan bir sistem mevcut.

Google Drive ve Dropbox desteği sayesinde iOS cihazınızda ek bir uygulama açmanız gerekmiyor ve tek bir uygulama üzerinden döküman aktarımı gerçekleştirebiliyorsunuz. 12 kişilik bir kullanıcı grubunu tamamen ücretsiz olarak dahil edebildiğiniz Pyrus ağı bu nedenle de bir ekstra puan hakkediyor. Android ve Windows Phone versiyonları da olduğunu hatırlatalım.

Alper Çetiner

Pyrus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınızla sürekli irtibat ve görev yönetimi sağlayan benzersiz ve ücretsiz bir uygulama.

Açık bir alanda çalışan ekip ile bağlıysanız Pyrus isimli bu uygulama sayesinde iş performansınızda ve çalışma kaltesinde ciddi artışlar gözlemlemeniz mümkün. Verimlilik artırmak için iş sahasına göre farklı görev seçenekleri sunan bu uygulama içerisinde GPS destekli bir lokasyon belirleyici, Google Drive ve DropBox gibi hesaplar üzerinden döküman paylaşımı, diğer kullanıcılara görev atama ve hazırlanan raporları onaylama gibi fonksiyonları hizmete açmış durumda. Ofis içerisinden dışarda olan bir ekibiniz ile irtibat kurmak istiyorsanız ihtiyaç duyduğunuz birçok yardımcı unsur Pyrus'ta bulunuyor.

Eğer dinamik bir iş alanınız varsa ve burada yerinde ve zamanında kritik değişikliklerin yapılması gerekiyorsa Pyrus hem yukarıda bahsetmiş olduğumuz fonksiyonlarıyla hem de kendi başına bir iletişim aracı olmasıyla da bu sıkıntınıza aktif bir çözüm getiriyor.

Windows Phone kullananlar için sunulmuş bir uygulama olan Pyrus, 12 kullanıcıya kadar ücretsiz bir hizmet sunmasıyla bizden kocaman bir artı puan kapıyor. Küçük işletmelere de profesyonel iş yazılımı takdim eden bu fikir ile çalışma hayatınıza enerji katabilirsiniz. Android ve iOS versiyonlarının olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.