Quadropus Rampage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
797 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Quadropus Rampage aralıksız olarak düşmanlarınızla kapışacağınız aksiyon dolu bir Android oyunudur.

Quadropus Rampage adlı Android oyununda isminden de anlayabileceğiniz gibi Quadropus karakterini canlandırıyorsunuz. Kafadanbacaklı bir deniz yaratığı olan Quadropus ile göreviniz en üst kattan en alt kata ulaşmaya çalışmak ve denizlerin kötülük tanrısı Pete'nin ordusu okyanusu ele geçirmeden onu durdurmak.

Okyanusun derinliklerine ulaşmaya çalışacağınız maceranız boyunca aralıksız olarak düşmanlarınızla kapışacaksınız ve kendinizi soluksuz bir maceranın içerisinde bulacaksınız.

Gerçekten çok başarılı grafiklere sahip olan oyunun kontrolleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Gerçi bir süre sonra alışıyor olsanızda, ilk başlarda kontroller konusunda biraz zorlanabilirsiniz. Oyun ekranının sol alt bölümünde bulunan bölüm yardımıyla hareket ederken, sağ alt kısımda bulunan tuşlar yardımıyla düşmanlarımıza saldırabiliyoruz.

Oyunda ilerledikçe karşımıza çok daha güçlü rakipler çıkıyor ve doğal olarak bu rakipleri yenebilmek için daha güçlü silahlara ihtiyaç duyuyoruz ki öldürdüğümüz yaratıklar içerisinden düşen silahlar işinizi görecektir.

Ayrıca karakterimizi geliştirebileceğimiz oyunda farklı silahlar satın alabileceğimiz bir de oyun içi market yer almakta.

Sonuç olarak aksiyonun hiç eksilmediği ve hızlı oynanışı sayesinde sizi başından kaldırmayacak bir oyun arıyorsanız Quadropus Rampage'i mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

Quadropus Rampage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
29.2 MB DOSYA BOYUTU

Quadropus Rampage, aksiyon oyunu seven iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı ve eğlenceli bir iOS aksiyon oyunu.

Quadropus Rampage, gerçekte varolmayan fakat oyun için özel olarak hazırlanan Quadropus karakterini canlandırarak oyundaki diğer karakter olan Pete'nin ordusunu durdurmaya çalışacağınız heyecan dolu bir aksiyon oyunu.

Quadropus 4 ayaklı bir kafadanbacaklı. Çok sempatik ve sevimli bir yaratık olan Quadropus ile göreviniz okyanusun en üstünden en altına inmek. Fakat size bu macerada zorluk çıkaracak olacak askerler dalgalar halinde geliyor ve bir saniye bile boş kalamadan sürekli savaşmanız gerekiyor.

4 farklı oyun modu bulunan Quadropus Rampage'de okyanusun altlarına inerken aynı zamanda düşmanlarınız ile aralıksız savaşıyorsunuz. Kazandığınız paralar ile Quadropus'unuzu yada araçlarınızı geliştirerek meaceranızı daha kolay ve eğlenceli hale getirmek de mümkün.

Oyunu ilk indirip oynamaya başladığınızda biraz zorlanabilirsiniz fakat sonradan alışarak yavaş yavaş ustalaşacağınıza eminim. iOS versiyonu dışında Android versiyonu da bulunan oyunu tüm aksiyon ve macera oyunu severlere öneririm.

Okyanusun derinliklerinde bulacağınız hazine kasaları ile birlikte oyunda elde edebileceğiniz bazı başarımlar bulunuyor. Bu başarımları elde ederek ne kadar iyi bir oyuncu olduğunuzu diğer oyunculara gösterme şansınız var.

Oyun ücretsiz olarak sunulmasına rağmen oyun içerisindeki mağazadan oyun içi eşya satın alabilmeniz mümkün. Fakat para harcamak istemiyorsanız ücretsiz olarak oynamaya devam etme şansınız da var. Yeni ve farklı bir oyun oynamak istiyorsanız, Quadropus Rampage'i iPhone ve iPad'lerinize hemen indirerek denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monsters Rampage

    Monsters Rampage bol aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Magic Rampage APK

    Magic Rampage APK Android oyunu aksiyon, rpg, platform türlerini bir araya getiriyor.
  • Retro City Rampage DX

    Retro City Rampage DX mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kuşbakışı aksiyon oyunudur
  • Fast Food Rampage

    Fast Food Rampage, şehirdeki tüm insanları fast food yiyecekler ile patlatmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Dinosaur Rampage - Trex

    Dinosaur Rampage - Trex ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil dinazor oyunudur
  • Super Samurai Rampage

    Super Samurai Rampage, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz samuray oyunu.
  • Block City Rampage

    Block City Rampage ile blok şehrinde kendi yarattığınız karakterle eğlenceli bir aksiyonun içerisine dalın! Önünüze gelen her şeyi yok edin!
  • Dinosaur Rampage

    Zevkli bir aksiyon oyunu