Quantum Magic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Quantum Magic, dünyanıza saldıran kötü adamları durdurmak için size verilen roketle en uzak noktaya gitmenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.

Kötü insanlar yine iş başında. Dünyanıza saldıran kötü insanlardan kurtulmak zorundasınız. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Quantum Magic, size kahraman olma fırsatı tanıyor. Yalnız bu oyunda kahramanlık yapmak hiç kolay değil.

Quantum Magic oyununda bir rokete sahipsiniz. Size verilen roketle birilikte uzun bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. Yalnız öylesine değil gerçekten de hazır olun! Quantum Magic oyununda yol boyunca sizi daha önce görmediğiniz tehlikeler bekliyor olacak. Bu tehlikelerin dışında zorlu yollardan bir roket ile geçmeye çalışacaksınız. Oldukça yüksek hızlara ulaşabilen roketi kontrol etmek hiç kolay değil. Daralan ve yer değiştiren yolları ancak düşük hızla geçebilirsiniz.

Quantum Magic oyununda roketin kontrollerini ekrana dokunarak yapıyorsunuz. Roketi düz ilerletmek için ekrana iki taraftan baskı uygulamalı ve roketi düzeltmelisiniz. Daha sonra zaten roket yol ilerledikçe hızlanacak.

Oldukça keyifli bir oyun olan Quantum Magic'i hemen şimdi indirebilir ve boş zamanlarınızda oldukça fazla eğlenebilirsiniz. Quantum Magic'in muhteşem grafikleri ve stresi alan ses efektleriyle birlikte “boş zamanlarımda hiç böyle mutlu hissetmemiştim” diyeceksiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Quantum Lake

    Quantum Lake, radyo dalgalarından kaçarak labirentten çıkmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Magic Hero: Last HP Duels

    Magic Hero: Last HP Duels, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Magic River

    Magic River eğlenceli bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Beat Balls: The magic loop

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Magic 2015

    Magic the Gathering kart oyunu serisinin dijital platformlarda da iddialı olduğunu kanıtlarcasına piyasaya sürülen Magic 2015, yeni kartlar ve senaryo paketleriyle oyunseverleri bekliyor.
  • Magic Brawl APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Magic Brawl APK, Brawl Stars oyunundaki içerikleri sunan özel bir sunucudur.
  • Magic Cat Story

    Magic Cat Story, her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir eşleştirme oyunu.