QuickPlay

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,979 TOPLAM İNDİRME
10.34 MB DOSYA BOYUTU

QuickPlay, şık tasarımlı, kolay kullanımlı ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir medya oynatıcıdır.

QuickPlay küçük, kolay kullanımlı ve tüm medya dosyalarınızı izleyebilmeniz veya oynatabilmeniz için geliştirilen ücretsiz, yararlı bir video oynatıcısıdır.

Görsel olarak son derece sade ve etkileyici bir görünüme sahip olan QuickPlay, kullanıcı dostu arayüzüyle sizleri kendisine bağlayabilecek özellikte bir video oynatıcı. QuickPlay ile popüler video servisi Youtube üzerinde arama yaparak anlık olarak istediğiniz videoları oynatma şansına da sahipsiniz.

Sıradan video oynatıcılardan sıkıldıysanız ve farklı bir alternatif arıyorsanız QuickPlay'i mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

QuickPlay

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

QuickPlay ile Windows Phone telefon ve sd karttaki ses ve video dosyalarınızı açabilirsiniz.

QuickPlay, Windows Phone 8.1 telefonlar için özel olarak hazırlanmış medya oynatıcıdır. En çok tercih edilen ses ve video dosyalarını başarılı bir şekilde oynatabilmektedir.

Düzenli, kullanımı basit ve modern arayüzü ile dikkat çeken gelişmiş bir medya oynatıcı olan QuickPlay, telefonunuzda ve hafıza kartınızda depoladığınız müzik, film ve video kliplerinizi görüntüleme imkanı tanıyor. Desteklediği formatlar arasında mp4, mp3, 3g2, 3gp2, 3gp, 3gpp, m4a, m4v, mp4v, mov, m2ts, asf, wm, wmv, wma, aac, adt, adts, wav, avi, ac3, ec3 bulunuyor.

Sürekli güncellenerek yeni özellikler kazanan uygulama ile şarkılarınızı isim – albüm – şarkıcı – tür bazında filtreleyebilir, sınırsız çalma listeleri oluşturabilir, videolarınızı 4 kata kadar daha hızlı veya daha yavaş oynatabilir, albümleri – şarkıcıları – müzik türlerini veya çalma listelerini başlangıç ekranınıza sabitleyebilirsiniz. Şarkılara mod atama özelliği sayesinde de o anki ruh halinize uygun tüm şarkılar anında karşınızda.

Yepyeni Windows Phone telefonunuz için eksiksiz medya oynatma deneyimi sunan QuickPlay, Bing tarafından sağlanan arka plan görselleri de sunmaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Musictube

    MusicTube, Windows için YouTube müzik oynatma aracıdır.
  • TrezyBox

    TrezyBox, Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan ve müzik piyasasındaki en popüler şarkıları hızlı bir şekilde dinleme imkanı sunan gelişmiş özelliklere sahip müzik dinleme platformudur.
  • Plexamp

    Winamp benzeri ücretsiz müzik çalar
  • Soundnode

    Soundnode ile SoundCloud'da yer alan milyonlarca yerli ve yabancı şarkıyı masaüstünüzden dinleyebiliyorsunuz.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Winamp

    Winamp her türlü ses ve video dosyasını oynatmanıza olanak tanıyan ücretsiz ve popüler bir multimedya oynatıcısıdır.
  • Moo0 AudioPlayer

    Moo0 AudioPlayer müzik dosyalarınızı dinlemek için kullanabileceğiniz kolay kullanımlı ve ücretsiz bir müzik dinleme programıdır.
  • Music Box

    Müzik dinlemeyi çok kolay bir hale getiren ve yerel ağdan müzik paylaşımı yapabilen açık kaynak kodlu bir müzik dinleme programı.