Quit smoking - QuitNow!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda sigara bırakmak için kullanabileceğiniz uygulamadır.

Sigaranın sağlığımıza olan zararını artık hepimiz biliyoruz. Fakat buna rağmen tiryakiler, sigarayı bırakmakta çok zorlanabiliyorlar. Bu yüzden bazı motivasyonlara ihtiyaç duyabiliyorlar. İşte bu uygulama onlara bu motivasyonu vermek için geliştirilmiş.

Uygulama marketlerinde en çok indirilen sigara bırakma uygulamalarından biri olan Quit Smoking, benzer diğer uygulamalarla çok da farklı bir iş yapmıyor. Fakat bunu diğerlerine göre çok daha profesyonel bir görünümle yapıyor.

Sigarayı bıraktığınız zamandan beri geçen gün, saat ve dakikaların istatistiğini tutan uygulama aynı zamanda bu süre boyunca kaç tane sigara içmediğinizin ve bu sayede ne kadar paradan tasarruf ettiğinizin de kaydını tutuyor.

Ayrıca uygulamanın sosyal bir tarafı da var. Başkalarından destek almak için de kullanabileceğiniz uygulama ile diğer insanlarla sohbet edebilir, başarılarınızı paylaşabilir, sigarayı bırakmış insanlardan ipuçları ve taktikler öğrenebilirsiniz. Yine ana ekrana koyabileceğiniz widget ile istatistiklerinize ve programa kısa yoldan ulaşabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Quit smoking - QuitNow!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlar için sigara bırakma uygulamasıdır.

Siz de sigarayı bırakmak istiyor fakat bir türlü başaramıyor musunuz? Öyleyse bu konuda teknolojiden faydalanın ve mobil cihazlar için geliştirilmiş olan sigara bırakma uygulamalarına göz atın derim. Quit Smoking de onların içinde en başarılılarından biri.

En çok indirilip kullanılan sigara bırakma uygulamalarından olan Quit Smoking ile sigara bırakmak için motivasyonunuzu sürekli dinç tutabilirsiniz. Gerçekten profesyonel bir şekilde tasarlanmış olan bu uygulama size bir çok istatistik bilgi sunmakta.

Sigarayı ne zaman bıraktığınız, kaç gün, saat ve dakika geçtiği, içmediğiniz sigara sayısı, sigaraya harcamadığınız paradan ettiğiniz tasarruf gibi bilgilerin kaydını tutabildiğiniz uygulamanın bir de sosyal tarafı var.

Sigara bırakmak destek gerektiren bir iş olduğundan bu uygulama ile başka sigarayı bırakanlardan destek de alabiliyorsunuz. Diğer insanlarla sohbet edebiliyor, başarılarınızı paylaşabiliyor, bırakmış olanlardan ipuçları öğrenebiliyorsunuz.

Eğer siz de sigarayı bırakmak istiyor fakat nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Quit Smoking: Cessation Nation

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sigara bırakma uygulamasıdır.
  • Stop! Quit Smoking - LITE

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sigara bırakma uygulamasıdır.
  • QuitNow!

    QuitNow, sigarayı bırakarak tekrar sağlıklı yaşamak isteyenler için oldukça kullanışlı ve yardımcı bir Android uygulamasıdır.
  • Beat Smoking (Sigarayı Bırakın)

    Sigara bırakmanıza yardımcı olacak.
  • Get Rich or Die Smoking

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sigara bırakma uygulamasıdır.
  • Rage Quit Racer

    Rage Quit Racer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Broken Sword II - The Smoking Mirror

    Broken Sword II The Smoking Mirror, zamanında bilgisayar oyunu klasikleri arasında yer bulmuş kaliteli bir oyunun Android cihazlar için yeniden yapılmış hali.
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.