QuizTix: International Cricket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

QuizTix: International Cricket, oldukça eğlenceli sorulara sahip olan bir bilgi yarışması uygulaması.

QuizTix: International Cricket, Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğin bir bilgi yarışması uygulaması. Bu uygulama sayesinde eğlenirken öğrenecek ve daha kültürlü bir hale bürüneceksiniz.

Birçok kategoride onlarca farklı soruya sahip olan QuizTix: International Cricket, diğer bilgi yarışmalarından farklı bir şekilde düzenlemiş. Oyunu kazanmak için salonda bulunan koltuklardan en az 20 tanesi olmak üzere tüm sandalyeleri doldurmanız gerekiyor. Bulunduğunuz seviyeye ve soruların zorluğuna bağlı olarak bu sandalyeler artış gösterecek. Bu arada herhangi bir sandalyeyi doldurabilmenizin tek yolu sorulara doğru cevap vermek. Eğer soruların cevabını bilmiyorsanız sandalyeniz boş kalacak ve puanınız da düşecek.

QuizTix: International Cricket uygulaması çeşitli joker haklarıyla da yarışmacının işini kolaylaştırıyor. Mesela şıklar arasından joker sayesinde eleme yapabilir ve dilerseniz de diğer haklarınızı kullanabilirsiniz. Bu arada joker haklarınızın sınırlı olduğunu hatırlatmadan devam etmeyelim. Günlük bonusları toplayın ve başarı kilidini açmaya çalışın. İşte QuizTix: International Cricket isimli bilgi yarışmasının tek amacı bu. İyi eğlenceler!

Uğur Sağlam

QuizTix: International Cricket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
38.6 MB DOSYA BOYUTU

QuizTix: International Cricket, genel kültür bilgilerinizi tazeleyebileceğiniz oldukça eğlenceli bir bilgi yarışması uygulaması.

Bilgi yarışması uygulamaları genel kültürü arttırmak için bir numaralı araçlardır. QuizTix: International Cricket ise genel kültür sevenlerin hoşuna gidebilecek bir bilgi yarışması uygulaması. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama sizi hoşunuza gidecek bilgiler ile yükleyecek.

QuizTix: International Cricket, tasarımıyla ve çalışma düzeniyle diğer bilgi yarışmalarından ayrılıyor. Oyunda bildiğiniz soru kadar sandalye kazanıyorsunuz ve bu sandalyeleri doldurdukça da yeni bölümlere geçiyorsunuz. Tabii soruların hepsini ilk başta bilme gibi bir ihtimaliniz olmadığı için oyunun size sunduğu fırsatları da kullanabilirsiniz. Mesela doğru cevaba yönlendiren çeşitli jokerler sayesinde QuizTix: International Cricket'te bilmediğiniz soru kalmayacak. Tabii size verilen joker miktarı ne yazık ki sınırlı.

QuizTix: International Cricket'e Facebook üzerinden bağlanabileceğiniz gibi Google Play Oyunlar üzerinden de bağlanabiliyorsunuz. Bu sayede diğer oyuncular arasındaki yerinizi görebilir ve onlarla tatlı bir rekabete girişebilirsiniz. Oldukça eğlenceli olan bu bilgi yarışmasını ücretsiz olarak hemen şimdi indirin ve deneyin.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket

    Stick Cricket ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kriket oyunudur
  • Stick Cricket 2

    Stick Cricket 2 türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir kriket oyunudur
  • Stick Cricket Super League

    Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Sachin Saga Cricket Champions

    Sachin Saga Cricket Champions mobil oyunu kriket efsanesi Hint sporcu Sachin Tendulkar olarak oynayabileceğiniz üst düzey bir kriket oyunudur.
  • Real Cricket 17

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • Epic Cricket

    Kriket maçlarına katılacağız.
  • Street Cricket

    Sokak aralarında kriket oynayacağız.
  • World of Cricket

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.