R-Rock Guitar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
882 TOPLAM İNDİRME

R-Rock Guitar, Android cihazlarınız üzerinde rock gitar çalmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

R-Rock Guitar, kullanıcıların Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletleri üzerinde rock gitar çalmalarına olanak sağlayan başarılı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde oldukça kullanışlı ve kolay kullanılabilir bir uygulama olana R-Rock Guitar sayesinde kendinizi adeta gerçek bir rock gitar çalıyor gibi hissedeceksiniz.

Uygulama içerisinde yer alan 4 adet farklı rock ritmi sayesinde kendi parçalarınızı besteleyebilir veya bildiğiniz şarkıları çalabilirsiniz.

Müzik eğitimi gören küçük çocuklar tarafından da severek kullanılabilecek bir uygulama olan R-Rock Guitar sayesinde belki de geleceğin rock yıldızları yetişebilir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock Life

    Rock Life, yıllardır en iyi müzik oyunlarından bir tanesi olan Guitar Hero'nun benzeri olan mobil versiyona uyarlanan eğlenceli bir Android gitar çalma oyunu.
  • Rock Çılgını

    Guitar Hero oyunundaki gibi, ekranda gelen renklere doğru zamanda basıp ritmi tutturmalısınız.
  • Tune Your Guitar

    Tune Your Guitar ile kolayca gitarınızı veya ukulelenizi akort edebilirsiniz
  • CLASSICAL GUITAR TUNER

    CLASSICAL GUITAR TUNER ile gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz
  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • Guitar Tuner Free

    Guitar Tuner Free, adından da anlayacağınız gibi gitarlarınızı ücretsiz olarak akort etme fırsatı bulacağını yararlı bir gitar uygulaması.
  • Fender Guitar Tuner

    Fender Guitar Tuner uygulamasıyla gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • Real Guitar

    Real Guitar, adından da anlaşılacağı üzere mobil cihazları üzerinde boş zamanlarını gitar çalarak değerlendirmek isteyenlerin kullanabileceği ücretsiz bir uygulama.