Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,230 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Racing 3D, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli ve ufak boyutlu bir yarış oyunu.

Racing 3D, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak bulabileceğiniz en iyi araba yarışı oyunlarından biri. Benim gibi arcade türünde yani gerçekçilikten uzak ancak hızlı geçen yarış oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız kesinlikle es geçmemeniz gereken bir yapım. Hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz oyunda hepsini denemenizi tavsiye ettiğim 4 oyun seçeneği yer alıyor.

Asphalt, GT Racing gibi popüler ancak cihazda fazla yer kaplayan araba yarışları gibi oldukça ufak boyutlu olmasına rağmen hem görsel hem de oynanış olarak doyurucu yapımlar da var. Racing 3D bunlardan biri. Spor arabaların ve pistlerin modellemeleri boyutunu da düşündüğünüzde oldukça kaliteli ve oynanışı diğer ücretsiz yarış oyunlarıyla kıyasladığımızda oldukça iyi ve sarıyor.

Tamamen farklı 16 pistte yarışma fırsatı sunan oyunda ilk olarak klasik yarışlara katılıyorsunuz. Amatör bir sürücü olduğunuzdan öncelikle birkaç yarış kazanarak kendinizi ispatlamanız gerekiyor. Rütbeniz yeterince arttığında klasiğin dışında eleme, düello, checkpoint yarışlarına katılmaya hak kazanıyorsunuz. Tabii ki bunun için hiçbir yarışı kaybetmemeli, hep birinci tamamlamalısınız.

Tablette dokunmatik kontroller ve eğme hareketiyle, klasik bilgisayarda klavyeden oynadığımız yarış oyununda yükseltme seçeneği de var. Aracın son hızı, hızlanma süresi, nitrosu gibi performansına katkı sağlayacak yükseltmeleri ücretsiz olarak yapabiliyorsunuz ve kesinlikle atlamamanız gerekiyor. Aksi halde çok iyi yarışsanız dahi rakipleriniz sizi geride bıraktığında bir daha yetişemiyorsunuz. Yetişememe demişken, oyunda sadece yapay zekaya karşı yarışabiliyorsunuz ve yapay zeka oldukça sağlam.

Racing 3D, ufak boyutlu olması, ücretsiz indirilebilir olması ve farklı oyun modları sunmasıyla tercih edilebilir bir araba yarışı oyunu.

Erkan Calp

Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME

Racing 3D, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz araba yarışı oyunlarından biri.

Racing 3D, Android platformunda telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış araba yarışı oyunlarından biri. Hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz ve de cihazda fazla yer kaplamayacak aynı zamanda gerçekten çok uzak olmayan bir oynanış sunacak yarışı oyunu arıyorsanız bu oyuna kesinlikle göz atmalısınız.

Hem telefon hem de tablette rahat bir oynanış sunan Racing 3D oyununda hepsi birbirinden zor yönetilen, farklı sürüş tekniği gerektiren son model spor arabalarla yarışlara katılıyoruz. Klasik yarış, checkpoint yarışı, eleme usulü yarışı ve düello seçeneklerimiz arasında. Lakin oyunu ilk açtığımızda sadece klasik yarış açık olarak geliyor. Daha aksiyonlu geçen ve zorlu olan diğer yarış stillerini deneyimleyebilmek için kariyerimizde belli bir olgunluğa erişmiş olmamız ve puan toplamış olmamız gerekiyor.

Yüksek kalitede detaylı görseller ve efektler (araba ve çevre modellemeleri, sürtünmeler, lastik izleri, farlar her şey olabildiğince kaliteli) sunan araba yarışı oyununda her yarış sonrası kazandığımız puanlarla arabamızın parçalarını yenilememiz gerekiyor. Aksi halde bir sonraki yarışta ne kadar iyi yol tutsak ta rakiplerimiz bizi oldukça geride bırakıyor ve kesinlikle yakalayamıyoruz. Yarışlarda elde ettiğimiz başarıya göre kazandığımız altınları kullanarak yaptığımız yükseltmelerle arabamızın hızlanma süresini, en yüksek hızını ve nitrosunu artırabiliyoruz. Özellikle nitro oldukça mühim.

Araba yarışı oyununun kontrol mekanizmasından bahsetmeden olmaz. Arabayı yönlendirmek için cihazımız eğiyor, frenlemek için ekrana dokunuyor (ne kadar uzun dokunursanız hızınız o kadar kesiliyor.) ve nitroyu kullanmak için ekranın iki köşesine yerleştirilmiş butonları kullanıyoruz. Hızlanmak içinse hiçbir şey yapmamız gerekmiyor. Kontroller her ne kadar kısa sürede alışacak basitlikte yapılmış olsa da alternatif sunulmamış. Yani oyunun kendi kontrollerine alışmak durumundasınız.

Racing 3D, kaliteli görsellerinin yanında güçlü yapay zekayla yarışma fırsatı sunması, farklı oyun modları içermesi, birçok araba ve pist sunmasıyla beğenimi kazandı. Android cihazınız için ufak boyutlu, ücretsiz ve kaliteli yarış oyunu bakıyorsanız bir göz atın derim.

Erkan Calp

Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Racing 3D, iPhone ve iPad'inizde fazla yer kaplamayacak ve de farklı oyun modları sunan kaliteli bir araba yarışı oyunu.

Racing 3D, iOS işletim sistemli iPhone ve iPad’inizde araba yarışı oynamayı seviyorsanız kesinlikle es geçmemeniz gereken bir yapım. Eski yapım olduğundan gerilerde kalsa da hem boyutuna göre yüksek kalitede grafikler sunmasıyla, hem de birçok ücretsiz oyun modu sunmasıyla şimdiki popüler yarış oyunları ile yarışacak kadar başarılı.

Arcade sürüş deneyimi sunan yarış oyunları arasında olan Racing 3D oyununda klasik, checkpoint, düello, eleme olmak üzere dört farklı oyun moduna yer verilmiş ve hepsi ayrı bir keyif veriyor. İlk aşamada tabii ki sadece klasik yarışlara katılabiliyoruz. Puan kazandıkça rütbemiz artıyor ve diğer yarışlara geçiş yapabiliyoruz. Klasik dışında yarış stillerini görmenin diğer bir yolu ise gerçek para harcamak lakin oyunda ilerleyerek bir yerlere gelmenin tadını kesinlikle vermiyor.

Amatörden profesyonelliğe giden yolculuğumuzda her yarışta yapmamız gerekenler yarış öncesi söyleniyor. Örneğin; klasik yarışa girmeden önce “Yarışı birinci olarak bitirmelisiniz.” şeklinde bildirim alıyoruz. Her yarış stilinde bu uyarı doğal olarak değişiyor. Başarılı olarak tamamladığımız yarışların neticesinde kazandığımız altınları (sanal paraları) yeni yarış stillerini açmak için kullanabilmenin haricinde egzotik arabamızı yenileme şansına da sahibiz. Aracın hızlanma süresi, son hızı ve nitrosu yenileyebildiklerimiz arasında.

Araba ve çevre modellemelerinin yanında arabaların sürtünürken çıkardıkları kıvılcımlar, kaydırırken bıraktığı lastik izi gibi detayların göze çarptığı oyunda yapay zekanın düzeyi de çok iyi ayarlanmış. Yapay zeka oyunun ilk yarışında dahi oldukça zorluyor ve ilerleyen yarışlarda da nitroyu bol bol kullanmanız gerekiyor. Tabii ki arabanızın parçalarını yenileyip yenilememeniz de yarışın gidişatını önemli derecede etkiliyor.

Boyutları GB’lara varan yarış oyunlarını indirmek için cihazınızda yer yoksa veya kotadan dolayı mesafeli duruyorsanız hem ufak boyutlu hem de eğlenceli bu yarış oyununu tavsiye ederim.

Erkan Calp

Racing 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Racing 3D, arcade türünde bir araba yarışı oyunu ve Windows Phone için ücretsiz.

Racing 3D, gerçek sürüş deneyimi sunan simülasyon tarzında sıkıcı yarışı oyunlarından sıkıldıysanız deneyebileceğiniz bir yapım. Arcade türünde olduğundan gerçekçilikten biraz uzak ancak son derece hızlı bir oynanış sunan yarış oyunu Windows Phone platformunda da karşımıza çıkıyor ve de ücretsiz olarak.

Windows Phone 8 ve üzeri yüklü tüm cihazlarda akıcı bir şekilde oynayabildiğimiz araba yarışı oyununda yolda zor tutulan her biri birbirinden güçlü motorlara sahip spor arabaları kontrol ediyoruz. Çok sayıda araç ve pist seçeneğinin bulunduğu oyunda kazandığımız yarış neticesinde ücretsiz olarak açabildiğimiz, bizleri oyun içerisine çeken heyecanlı modlar yer alıyor. Birinci olmaktan başka şansımızın olmadığı klasik yarışlar, her turda birinci gelmemiz gereken sona kalanın dona kaldığı eleme usulü yarışlar, checkpoint ve düello deneyimleyebildiğimiz oyun modları arasında. Tabii ki kariyerimize amatör bir sürücü olarak başladığımızdan çok yarışa katılmamız ve rütbe atmamız gerekiyor.

Kıyıda köşede kalmasına rağmen görsel olarak günümüz popüler araba yarışı oyunları ile yarışan Racing 3D oyununda arabamızı özelleştirme ve yükseltme şansına da sahibiz. Sadece yarışlar sonrası kazandığımız paralarla aracımızın hızına (son hızı, hızlanma süresi, nitrosu) ayar çekebiliyoruz. Özelleştirme olarak ta arabamızı boyamaktan başka bir şey yapamıyoruz.

Oyunun kontrollerinden de kısaca bahsetmek istiyorum. Tek bir kontrol seçeneğimiz var lakin oldukça basit tasarlandığından hemen alışıveriyoruz. Otomatik hızlanan arabamızı kontrol etmek için cihazımızı eğiyor, nitroyu ekranın köşelerine dokunarak kullanıyor, fren yapmak için de ekranın herhangi bir yerine dokunuyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Racing Car Simulator 3D

    Racing Car Simulator 3D, Windows 8.1 üzeri cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz araba sürme ve drift oyunu.
  • CSR Racing

    CSR Racing, Windows 8.1 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu.
  • Offroad Racing

    Offroad Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Beach Buggy Racing

    Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.
  • Nano Racing

    Oyunculara minyatür bir dünyayı keşfetme fırsatı verecek olan Nano Racing 2022 yılı içerisinde yayınlanacak.
  • GT Racing 2

    GT Racing 2 gerçekçiliği ile öne çıkan bir yarış oyunudur.
  • Jet Racing Extreme

    Jet Racing Extreme sıradışı bir yarış oyunudur