Racing Fever

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,584 TOPLAM İNDİRME

Racing Fever, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, kaliteli bir araba yarışı oyunu.

Racing Fever, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir yarış oyunu. Aynı kategoride bulunduğu rakiplerini oynanabilirliği, kaliteli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle geride bırakan Racing Fever'da hız kadranlarını sonuna kadar kullanabileceğimiz yollarda tozu dumana katıyoruz.

Oyunun en güzel yanı can sıkıcı kurallara sahip olmaması. Oyuncular gereksiz detaylara takılmadan diledikleri gibi hız yapabiliyor ve araçlarının performansını limitlere kadar zorlayabiliyorlar. Dört farklı oyun moduna sahip olan Racing Fever'da aksiyon hiçbir zaman düşmüyor. Açıkçası farklı oyun modlarına yer verilmiş olması oyunun daha uzun süre boyunca zevkle oynanabilmesini garantiliyor.

Gerçek hayattaki trafik ortamında ceza almamıza sebep olabilecek her şey bu oyunda bize ekstra puan getiriyor ve cüzdanımızı dolduruyor. Kazandığımız paraları kullanarak aracımızı modifiye edebiliyoruz. İyi bir yarış oyununda görmeyi arzu ettiğimiz gibi Racing Fever'da da modifikasyon seçenekleri bol tutulmuş. Aracın dış görünümünden tutun da motoruna kadar pek çok bileşeni zevkimize göre değiştirme şansına sahibiz.

Oyunda sıklıkla güncellenen bir görev listesi bulunuyor. Buradaki görevleri başarılı bir şekilde tamamlamayı amaçlıyoruz. Elde ettiğimiz skorları da arkadaşlarımızla paylaşabilme şansına sahibiz. Bu sayede kendi aramızda sıkı bir rekabet ortamı oluşturabiliyoruz. Oyuncular arasında bu tarz etkileşimlere imkan sağlaması oyunun en hoşumuza giden detayları arasında.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Racing Fever, kaliteli bir yarış oyunu oynamak isteyen herkesin denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Racing Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Racing Fever, iPhone ve iPad'inizde fazla yer kaplamayacak kaliteli ve ücretsiz araba yarışı oyunu.

Racing Fever, iPhone ve iPad’imizde ücretsiz oynayabildiğimiz araba yarışı oyunu. Hem tek başımıza hem de dünya genelinde oyuncularla kıyasıya yarışlara katıldığımız farklı oyun modları sunan yarış oyunu görsel açıdan biraz geride kalsa da bu açığını oynanışı ve içeriğiyle unutturuyor.

iOS platformunda kaliteli kategorisine alabileceğimiz yarış oyunu ufak boyutlu olmasıyla da öne çıkıyor. Ücretsiz indirip sonuna kadar tüm modlarını satın alım yapmadan deneyebiliyoruz ancak yarışmadan kısa yoldan coins satın alarak ta modları tek seferde açma şansımız da var. Oyuna geçecek olursam, Racing Fever tekil ve çoklu modda farklı seçenekler sunuyor. Tek başımıza tek yönlü ve çift yönlü trafiğin aktığı yolda tehlikeli hareketler yaptığımız bir mod, zamana karşı yarıştığımız bir mod ve serbest stil, hiçbir kuralın olmadığı yarış modunun haricinde arkadaşlarımızla veyahut dünya genelinde herhangi bir hız tutkunuyla kafa kafaya yarıştığımız, amatörden krala 6 farklı seviyede yarışçının blunduğu çoklu oyuncu modunda oynama şansı sunan Racing Fever’da yarıştığımız aracı upgrade etme, boyama şansına da sahibiz.

Racing Fever’da çoğu araba yarışı oyununda görmediğimiz grafik detayı ayarlama seçeneği de bulunmakta. Çok eski bir iPhone veya iPad’e sahipseniz kaliteyi düşürüp akıcılığı sağlayabilirsiniz.

Erkan Calp

Racing Fever

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
85,541 TOPLAM İNDİRME
0.04 MB DOSYA BOYUTU

Kaliteli grafikleri ve yüksek oynanabilirlik seviyesiyle cep telefonunuzu elinizden düsüremeyeceksiniz

Telefonunuza yüklemek için cep telefonu yazilimalari bölümündeki dosyalari kullanabilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Racing Fever: Moto

    Racing Fever: Moto, nefes kesen sahnelerin yer aldığı zevkli bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Car Racing Fever

    Fantastik yarışlara katılacağız.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.