Racing Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
352 TOPLAM İNDİRME

Yarışarak para kazanın.

Racing Heroes, yarışarak gerçek para kazanabileceğiniz mobil araba yarışı oyunu. Türk yapımı yarış oyunlarından haftalık para ödüllü turnuvalar düzenlemesiyle ayrılan Racing Heroes, farklı birçok oyun modu sunuyor. Araba yarışı oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim.

Android platformuna ücretsiz çıkış yapan online araba yarışı oyunu Racing Heroes, yarıştırırken kazandırıyor. Ferrari, Mercedes, Lamborghini, BMW, Mustang ve diğer popüler markaların spor arabalarını alıp yarışlara katılıyorsunuz. Gece, gündüz, akşam hatta günün belli bir saatinde yarışabiliyorsunuz. Şehirde özgürce gezmekten görevleri tamamlamaya, zaman karşı yarışmaktan trafik yarışına birçok mod bulunuyor.

Simülasyon tarzında gerçekçi sürüşle hız tutkunlarının sevdiği hız odaklı gerçekçilikten uzak arcade türünde yarışları tek bir oyunda birleştiren Racing Heroes, kamera açısı ve kontrol noktasında da özelleştirmeye izin veriyor. Aracınızı 4 farklı kamera açısında görebiliyor, kontrol sistemini kendi sürüş stilinize uygun ayarlayabiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

Racing Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
225.4 MB DOSYA BOYUTU

Haftalık gerçek para ödüllü turnuvalar düzenleniyor.

Racing Heroes, yarıştıkça para kazanacağınız online araba yarışı oyunu. Türk yapımı olan ve Türkçe dil desteğiyle gelen araba yarışı oyununda sokaklarda özgürce gezmekten trafikteki araçları birbirine katmaya, hız sınırını alt üst etmekten zorlu görevlere girmeye her türlü aksiyonu yaşıyorsunuz. Arcade ve simülasyon yarışı; Tüm yarış tutkunlarına hitap eden bir yapım. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

iPhone ve iPad’de oynanabilen online birçok araba yarışı oyunu mevcut. Türk yapımı kaliteli yarış oyunlarının da sayısı bir hayli fazla lakin Racing Heroes, yarışarak para kazanabileceğiniz tek online araba yarışı oyunu. Ferrari, Mercedes, Lamborghini, BMW, Mustang dahil tüm dünyaca ünlü üreticilerin lisanslı olmasa da modelini görünce çıkaracağınız spor arabaları bulunuyor. Arabalar, özelleştirilebiliyor ve geliştirilebiliyor. Farklı birçok oyun modu var. İster görevleri tamamlamaya çalışın, ister zaman sınırlı yarışlarda ne kadar hızlı olduğunuzu görün, ister trafikli yolda kuralsız yarışın, isterseniz de gerçek dünya sürüş keyfini yaşayın.

Şehir dışında orman, çöl, karlı hava haritaları içeren oyun, her sürüş tarzına uygun kontrol sistemi ve aracı farklı açılardan görmenizi sağlayan kamera açıları sunuyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mi Racing (APK)

    Mi Racing (APK) indirin, Xiaomi'nin mobil araba yarışı oyununu herkesten önce oynayın!
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • CSR Racing 2 APK

    CSR Racing 2 APK Android araba yarışı oyununda resmi lisanslı arabalarla drag yarışlarına katılıyorsunuz. Online araba yarışı oyunları sevenler için tavsiyedir.
  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • CarX Drift Racing APK

    CarX Drift APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler drift yarışı oyunudur.
  • Drag Racing Streets APK

    Drag Racing Streets APK, geniş özelleştirme seçeneği, 150'den fazla araba, çeşitli oyun modları ile dikkat çeken araba yarışı oyunu.
  • Drag Racing: Underground City Racers

    Drag Racing: Underground City Racers Google Play'de! Yeraltı dünyasında drag yarışlarına katılın.