Racing Penguin, Flying Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
511 TOPLAM İNDİRME
28.5 MB DOSYA BOYUTU

Racing Penguin, Flying Free, yönlendireceğiniz penguene yardım ederek yol üstündeki balıkları yemesini ve onu kovalayan ayılardan kaçmasını sağlayacağınız ücretsiz bir iOS oyunudur.

Racing Penguin, Flying Free, amacınızın pengueni dağlardan indirmeye çalışmak olduğu oldukça eğlenceli ve heyecanlı bir iOS oyunudur. Pengueniniz dağlardan indikten sonra onu serbest bırakarak uçmasını ve bu sayede balıkları yemesini sağlayabilirsiniz. Bitiş noktasına kadar heyecanın bitmediği oyunda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Penguen ile ilerlerken aşağı doğru iniş ve çıkışlarda cihazınızın ekranına basılı tutmalı yada bırakmalısınız. Penguen ile havada yapacağınız yolculukta penguen kendi hız kazanacaktır. Ayrıca oyundkai tek amacınız olabildiğince uzağa gitmek değil, aynı zamanda sizi kovalayan ayılardan kaçmaktır.

3 Farklı dünya bulunan oyunda, her dünyada 8 bölüm bulunmaktadır. Oyuncular 2. ve 3. dünyaları açabilmek için ilk ve ikinci dünyadan sırasıyla 12 ve 28 yıldız toplamalılar. Bölümleri oynadıkça yıldız kazanıyorsunuz ve bu yıldızlara göre bir sonraki dünyaya geçiş yapabiliyorsunuz. Fakat amacınızın her bölümden 3 yıldız almak olması gerekiyor. Bu syaede ulaşabileceğiniz en yüksek puanları elde edebilirsiniz.

Renkli grafikler ve akıcı bir oyun yapısına sahip olan Racing Penguin, Flying Free oyunu her  yaştan oyuncu kitlesi tarafından eğlenceli bir şekilde oynanabilir. Hem heyecanlı hemde rahatlatıcı olan oyunu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pororo Penguin Run

    Pororo Penguin Run, Pororo the Little Penguin animasyon filminin resmi oyunudur.
  • Air Penguin

    iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Air Penguin gerçekten bağımlılık yapan bir platform oyunudur.
  • Rail Racing Free

    Rail Racing Free, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz en heyecanlı ve eğlenceli mini araba yarışı oyunlarından bir tanesidir.
  • Bike Racing Free

    Bike Racing Free, iOS cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz heyecanlı ve mükemmel oyunlardan bir tanesidir.
  • Penguin Wings

    Penguin Wings, iPhone ve iPad'leriniz ile oynayabileceğiniz eğlenceli bir ilerlemeli oyun.
  • Fat Penguin

    Fat Penguin mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Flying LARVA

    Flying LARVA, yetenekli larva karakterleri uçurmaya çalıştığınız bir iOS oyunu.
  • Club Penguin Sled Racer

    Tamamen ücretsiz olarak sunulan Club Penguin Sled Racer'da karlı dağlardan süzülen bir penguene yardım ediyoruz.