Radio Capital

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
418 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Radio Capital, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.

Radio Capital, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Canlı müzik dinleme imkanı sunan uygulama ile müzik dinlemekten ötesini yapabiliyorsunuz.

DJ'lerle ile etkileşime girebileceğiniz ve dilediğiniz tarz müziği dinleyebileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkan Radio Capital, kolay kullanımıyla dikkat çekiyor. Oldukça basit bir arayüze sahip olan uygulama ile hem müzik dinleyebiliyor hemde DJ'ler ile sohbet edebiliyorsunuz. Dilediğiniz radyo programını dinleyebiliyor ve zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Sahip olduğu onlarca kanal ile kullanıcılarına hizmet eden Radio Capital, bildirim sistemiyle de güncel trendler hakkında haberler sunuyor. Basit bir kullanıma ve eğlenceli kanallara sahip olan Radio Capital'ı sakın kaçırmayın.

Müzik severlerin telefonlarında mutlaka olması gereken bir uygulama olan Radio Capital ile aynı zamanda video klipleri de izleyebiliyorsunuz. En iyi müziği dinletmek için onlarca farklı kanala sahip olan Radio Capital uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Radio Capital uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Radio Capital

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Radio Capital, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.

Radio Capital, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır. Müzik dinlemekten daha fazlasını sunan uygulama ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Klasik radyo uygulamalarından farklı olarak video klip izleme ve sohbet edebilme özelliklerine sahip olan Radio Capital, kolay arayüzü ve işlevsel özellikleriyle dikkatimizi çekiyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan uygulama ile dilediğiniz an müzik dinleyebiliyor ve DJ'lerle etkileşime girerek ses ve görüntü yollayabiliyorsunuz. Dilediğiniz radyo programını da dinlemenize imkan sağlayan uygulama ile güncel trendlerde de anlık olarak haberiniz olabiliyor. Eğer müzik dinlemekten zevk alıyorsanız Radio Capital uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Bildirim sistemine de sahip olan uygulama, dizi daima haberdar ediyor ve böylece güncel trendleri kaçırmıyorsunuz. Video klip izleme imkanı da sunan Radio Capital ile müzik dinlemekten daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz. En iyi müziği dinlemek için Radio Capital'ı sakın kaçırmayın.

Radio Capital uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Capital Radio Türkiye

    Capital Radio Türkiye Android uygulaması ile 80 ve 90'ların popüler parçalarını dinleyebilirsiniz.
  • NTV Radyo

    NTV Radyo uygulaması ile NTV Radyo, Capital Radio ve Kral FM kanallarını dinleyebilirsiniz.
  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • Dash Radio

    Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.
  • Radio Val.Fm

    Radio Val.Fm, Android cihazlarınız üzerinde dilediğiniz şarkıyı dinleyerek istediklerinizi indirme imkanı sunan kullanışlı ve ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • BBC iPlayer Radio

    BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.
  • Live365 Radio

    Live365 Radio ile Android telefon veya tabletiniz üzerinde 7000'den fazla çevrimiçi radyo yayınını ücretsiz olarak dinleyin.