Radioactive

x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Radioactive, online olarak oynanabilen bir hayatta kalma oyunudur

Radioactive HTC Vive ve Oculus Rift sanal gerçeklik sistemlerine özel olarak geliştirilmiş açık dünya tabanlı MMO türünde bir zombi oyunu.

Oyunculara olabildiğince gerçekçi bir oyun tecrübesi yaşatmayı hedefleyen bir hayatta kalma oyunu olan Radioactive'de dünya nüfusunun büyük çoğunluğunun daha ne olduğu çözülemeyen bir enfeksiyon tarafından yok olduğuna tanık oluyoruz. Biz, hayatta kalan az sayıdaki insandan birinin yerine geçiyoruz. Hayatta kalmaya devam edebilmek için de bu tehlikeli dünyanın farklı yerlerini keşfederek işimize yarayacak kaynakları toplamamız gerekiyor. Bir elimizde silahımız, diğer elimizde fenerimiz ile yol alırken beklenmedik olaylar karşımıza çıkabiliyor.

Radioactive'de oyunu kaydedemiyorsunuz. Oyundaki temel amacımız ise en uzun süre hayatta kalmak. Ayrıca oyunda herhangi bir ipucu ve yardım da bulunmuyor. Oyuncuların Radioactive'i oynamayı kendilerinin çözmesi gerekiyor. Radioactive'de ölmeniz demek üzerinizdeki eşyaları kaybetmeniz ve oyuna sıfırdan başlamanız anlamına gelmekte. Bu da sizi her adımınızı düşünerek atmaya itiyor.

Radioactive'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- i5 İşlemci

- 8 GB RAM

- GTX 970 veya RX 480 ekran kartı

- DirectX 11

- 5 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Radioactive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,650 TOPLAM İNDİRME

RadioActive, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kesintisiz ve eğlenceli bir şekilde yüzlerce radyo kanalın arasından istediğinizi seçerek dinleyebileceğiniz radyo uygulamasıdır.

RadioActive, Android cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak kullanarak, farklı türlerde 500'den fazla radyo kanalına erişim sağlayıp istediğini dinleyebileceği eğlenceli ve yararlı bir Android radyo uygulamasıdır.

Uygulamanın en güzel özelliklerinden bir tanesi, kullanıcıların istekleri doğrultusunda haber, spor, popüler, müzik ve yerel gibi farklı kategorilerdeki radyo istasyonlarına kolay ve hızlıca ulaşabilmeleridir. Günün herhangi bir saatinde radyo üzerinden haber dinlemek istediğinizde veya evde otururken sıkılıp canınız müzik dinlemek istediğinizde rahatlıkla kullanarak hızlı bir şekilde radyo kanallarını dinlemenizi sağlayan RadioActive, sahip olduğu şık ve modern tasarım ile kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır.

Uygulama içerisinde 500'den fazla radyo istasyonu bulunmakla birlikte, radyo kanalları düzenli olarak güncellenmektedir. Ayrıca Android cihazlarınız üzerinde farklı işlemler yaparken RadioActive arka planda çalışarak en sevdiğiniz şarkıları dinleyebilmenizi sağlar.

Uygulama marketi üzerinde pek çok radyo uygulaması olmasına rağmen, tasarımı, kolay kullanımı ve çalışma hızıyla rakiplerinden bir adım öne çıkan RadioActive'i kesinlikle denemenizi öneririm. Radyo dinlemeyi seviyorsanız, RadioActive uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Özellikler:

  • Düzenli olarak güncellenen radyo kanalları
  • Arka planda çalışma
  • Çağrı yönetimi desteği
  • Kategorilendirilmiş radyo istasyonları
  • En popüler radyo istasyonlarına kolayca erişim
  • Türkçe, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca ve İspanyolca dil desteği
Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Music Downloader

    Free Music Downloader, ücretsiz MP3 indirmesi yapabileceğiniz müzik indirme programıdır.
  • Song Buddy

    Song Buddy, en sevdiğiniz sanatçılar hakkında daha fazla bilgiye ve fotoğraf albümlerine ulaşmanızı sağlayan yararlı bir müzik rehberi programı.
  • TrezyBox

    TrezyBox, Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan ve müzik piyasasındaki en popüler şarkıları hızlı bir şekilde dinleme imkanı sunan gelişmiş özelliklere sahip müzik dinleme platformudur.
  • Soundtrap

    Müzik yapmanın yeni yolunu keşfedin!
  • Musictube

    MusicTube, Windows için YouTube müzik oynatma aracıdır.
  • DJ Music Mixer

    DJ Music Mixer, kendi müzik parçalarınızı oluştururken size yardımcı olacak başarılı bir DJ programıdır.
  • Deezer

    Deezer, Windows 10 cihazlarınızdan 35 milyon yerli ve yabancı şarkıya ulaşabileceğiniz müzik dinleme servisi.
  • Plexamp

    Winamp benzeri ücretsiz müzik çalar