RAID HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

RAID HQ, John Rambo yerine geçip adanızı korumaya çalıştığınız bir Android oyunu.

RAID HQ, kendini rambo zanneden paralı askerle zorlu görevleri verilen sürede tamamlamaya çalıştığımız aksiyonun hiç dinmediği sürükleyici bir yapım. Android platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyun shoot em up oyunları arasında yani vur kaç yaparak düşmanımızı yere sermeye çalıştığımız bir oyun.

Kırımızı bandanası sinirli bakışlarıyla John Rambo’yu anımsatan askerle adamıza gerçekleştirilen saldırıları durdurmaya çalıştığımız oyunda aksiyon daha oyunun ilk saniyelerinde başlıyor. Helikopterden indirilip direkt düşman üssünü ateş yağmuruna tutuyoruz. Sağa sola hareketlerle düşmanı şaşırtma sonucunda zaferle sonuçlanan savaşımız daha güçlü düşmanların çıkmasıyla devam ediyor.

Düşmanlarla teke tek geldiğimiz oyunda bölüm başında görevimiz söyleniyor. Kabul ettiğimizde doğrudan aksiyona giriyoruz. Kaçış alanı verilmediğinden seri şekilde yerimizi değiştirerek düşmana her noktadan ateş ediyor ve çoğu zaman sürenin bitimini görmeden zaferi kutluyoruz. Kazandığımız her savaş sonrası kartlar veriliyor. Bu kartları da adamızın savunma hattını güçlendirmek için kullanıyoruz.

Erkan Calp

RAID HQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

RAID HQ, John Rambo ve ekibiyle adayı korumaya çalıştığınız shoot em up oyunu.

RAID HQ, vur kaç üzerine kurulu shoot em up oyunlarından keyif alıyorsanız hayır diyemeyeceğiniz bir iOS oyunu. Kendi kurduğunuz birliğinizle adanızı savunma mücadelesi verdiğiniz oyunda tanklar, helikopterler, taretler ve daha onlarca araçla adanızı yerle bir etmeye gelen düşmanları geri püskürtmeye çalışıyorsunuz ancak görevinizi verilen süre içerisinde tamamlamanız gerekiyor.

Oyunun ana karakteri kırmızı bandanalı Rambo kılıklı bir kas yığını. Her türlü silahı kullanabilen ve düşmanla teke tek savaşmaktan zevk alan kahramanımız mücadelesini çoğu zaman tek başına sürdürüyor. Zaferle sonuçlanan görevler sonrası verilen ödülleri adanızı daha korunaklı hale getirmek, yanınıza başka paralı askerler alıp gücünüzü artırmak kullanıyorsunuz.

Diğer oyuncularla sohbet edip klan kurarak güçlerinizi birleştirebileceğiniz oyunda görevler süre sınırlı ancak çoğu zaman verilen sürenin altında bitiriyorsunuz. Göreviniz başlamadan söyleniyor ve onaylamanız halinde direkt düşmanla baş başa kalıyorsunuz. Düşmanın açığını bulmak ve sağlığınızdan olmamak için sağa sola kaçışlar yapmanız, bunu yaparken de zayıf noktalara ateş etmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie HQ

    Zombie HQ bolca aksiyon sunan bir zombi oyunudur.
  • Tank Raid

    Tank Raid, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online multiplayer tank savaşı oyunu.
  • Thunder Raid

    Thunder Raid'de düşman hatlarını yok etmeye çalışan bir uçağın kontrolünü ele alıyoruz.
  • Violent Raid

    Violent Raid klasik tarza bir uçak savaşı oyunudur.
  • Castle Raid 2

    Castle Raid 2, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çift kişilik bir savaş ve strateji oyunudur.
  • Raid Defender

    Raid Defender, atari oyunu olarak kategorilendirilen ve oynaması son derece heyecanlı ve eğlenceli olan bir Android savunma oyunudur.
  • WWF Rhino Raid

    WWF Rhino Raid, Android mobil cihaz sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak oynayabileceği son derece heyecanlı ve eğlenceli bir koşu ve zıplama oyunudur.
  • Fatal Raid