Rail Maze 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Rail Maze 2, tren raylarını onarıp zorlu bulmacaları çözdüğünüz bir Android oyunu ve de ücretsiz.

Rail Maze 2, Spooky House Studios tarafından geliştirilen ve adından da anlayacağınız üzere seri haline gelmiş popüler bir bulmaca oyunu ve Android platformunda ücretsiz karşımıza çıkıyor. İlk oyundan farklı olarak daha zorlu bulmacalarla karşılaşıyor, kendi bölümlerimizi hazırlayarak arkadaşlarımıza paylaşabiliyor ve vahşi batı, kuzey kutbu, zindan gibi farklı mekanlarda oynuyoruz.

Çok basitten oldukça zora doğru ilerleyen 100’den fazla bulmacanın yer aldığı oyunda amacımız tren raylarını onararak trenimizin (bazı aşamalarda trenlerimizin) çıkış noktasına hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak. Tren raylarını doğru yönde yerleştirerek bulmacaları teker teker çözdüğümüz oyunun ilk bölümleri oldukça basit hazırlanmış ve bulmacayı nasıl çözmemiz gerektiği gösteriliyor. Birkaç bölümü geride bıraktıktan sonra oyun zorlaşıyor ve üzerinde düşünmeden geçemeyeceğimiz bulmacalarla karşılaşıyoruz. Örnek vermem gerekirse; Korsan ve hayalet gemilerden kaçmaya çalışıyoruz ve çözülmesi daha uzun süren tren rayları ile karşılaşıyoruz.

Vahşi Batı film müzikleri, ses efektleri eşliğinde birbirinden zorlu bulmacaları çözdüğümüz ve kendi bulmacalarımızı hazırlayabildiğimiz oyunda oynanış son derece basit. Tren raylarını düzene sokmak için sürükle bırak ve dokun döndür yöntemini kullanıyoruz. Oyunu popüler yapan da bu zaten. Oynanış basit ancak bulmacaları çözmek oldukça zor.

Rail Maze oyununu daha önce oynadıysanız ve de tadı damağınızda kaldıysa, yüzlerce yeni seviyenin eklendiği, grafiklerini iyieştirildiği, yeni mekanların dahil edildiği Railm Maze 2 ile heyecana kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Erkan Calp

Rail Maze 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Rail Maze 2, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz zorlu bulmaca oyunlarından biri.

Rail Maze 2, iOS tabanlı iPhone ve iPad cihazınızda zaman öldürmek için oynayabileceğiniz ideal bulmaca oyunları arasında ve oldukça popüler. Spooky House Studios imzasını taşıyan yapımın devam oyununda yüzlerce yeni bulmacanın eklendiğini görüyoruz. Bunun yanında grafikler iyileştirilmiş ve vahşi batı, kuzey kutbu, zindan gibi ilginç mekanlar eklenmiş.

Hem iPhone hem de iPad’de rahatlıkla oynanabilen bulmaca oyununda amacımız tren raylarını doğru şekilde yerleştirerek trenin bitiş noktasına olabildiğince hızlı şekilde geçiş yapmasını sağlamak. Rayları düzene sokmak içinse iki yöntemi kullanmanız gerekiyor. Rayı sürükleyip doğru noktaya bırakarak veyahut dokunma hareketi ile çevirerek. Bazı bulmacalarda her ikisine de yapmanız gerekirsen bazılarında birini yapmanız yeterli oluyor.

Çok kolaydan çok zora 100’den fazla bulmacayı çözdüğümüz oyunda ilk bölümlerdeki bulmacalar son derece kolay tasarlanmış. Birkaç dokunuşla, kafanızı hiç yormadan sadece saniyeler içerisinde çözebiliyorsunuz. Ancak oyunun ortalarına geldiğinizde bulmacalar zorlaşıyor. Bitiş noktasına ulaştırmamız gereken tren sayısı artıyor, hayalet ve korsan trenlerden kaçmanız gerekiyor, buhar ve lavlardan kaçınmanız gerekiyor, semaforları kontrol etmeniz gerekiyor. Kısacası çok basit başlayan oyun yerini saatler süren bir oyuna bırakıyor. Tabii ki zorlandığınız bölümü gerçek para ile satın alarak geçebilirsiniz ancak oyundan zevk almak istiyorsanız uygulama içi satın alımları kapatmanızı öneririm.

Rail Maze 2 Özellikleri:

  • 100’den fazla bulmaca
  • Vahşi Batı film müzikleri ve ses efektleri
  • Üç farklı mekan
  • Level Editor ile özel bölüm hazırlayabilme
  • Korsan ve hayalet gemiler, lav ve buhar, semafor ve çok sayıda engel
  • Sürüklenebilir ve değiştirilebilir raylar
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rail Maze

    Tren raylarıyla bulmacayı çözerek treni doğru hedefe yönlendirebilirsiniz. Rail Maze'de birbirinden sürükleyici yüzden fazla bölüm sizi bekliyor.
  • Crazy Maze

    Crazy Maze, yolları bilmeyen taksi sürücüsüne yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.
  • Maze of the Dead

    Maze of the Dead sıradışı bir bulmaca oyunudur
  • Maze Light

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, iç açıcı bir tasarıma sahip rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.
  • Maze Bandit

    Maze Bandit, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Train Maze 3D

    Train Maze 3D karşımıza kaliteli grafikleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu olarak çıkıyor.
  • Maze Games

    Maze Games'in Android için çıkan bir labirent oyunu olduğunu iddia eden tanıdıklarınız varsa aranızdaki yakınlığı tekrar gözden geçirmenizi öneririz.