Rain On Glass Live Wallpaper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME

Rain On Glass Live Wallpaper, Android cihazlarınızın ekranlarına cam arkasından yağmurlu bir günün görüntüsünü getirerek sizi sakinleştirip rahatlatabilecek güzel bir uygulamadır.

Rain On Glass Live Wallpaper, canlı duvar kağıdı uygulaması olarak kullanılabilecek ve içerisinde özel olarak hazırlanmış yağmurlu günlerde çekilmiş buğulu resimler bulunan müthiş bir uygulamadır.

Gün içerisinde canımız sıkılabilir ve yoğun stres altına girebiliriz. Yanımızdan kolay kolay ayırmadığımız telefonun ekranı bu canlı duvar kağıdı uygulaması ile ayarlayarak baktığımız zaman rahatlayabilmemiz mümkün. Ekranda hareket eden yağmur damlacıkları ve müthiç manzara sayesinde bir an için herşeyi unutup kafanızı dinleyebilirsiniz.

Bir çok Android cihaz üzerinde test edilerek herhangi bir problem ile karşılaşılmayan uygulamayı kullanabilmek için, ücretsiz olarak indirdikten sonra sırasıyla; Home > Menu > Wallpapers > Live Wallpapers adımlarını izleyerek duvar kağıdı için gerekli ayarları yapabilirsiniz.

Hem telefonunuzun ekranına güzel bir görünüm kazandırmak hemde gün içindeki yoğunluğumuzda yada canımız sıkıldığında rahatlamak için kullanabileceğiniz bu uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Live Wallpaper

    Bubble Live Wallpaper, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz renkli ve eğlenceli bir hareketli duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • The Smurfs 2 3D Live Wallpaper

    The Smurfs 2 3D Live Wallpaper, çocukların en sevdiği çizgi filmlerden bir tanesi olan Şirinler'in resmi Android duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Tiger Live Wallpaper

    Tiger Live Wallpaper, doğanın hem tatlı hemde en vahşi hayvanı olan kaplan fotoğrafları içeren Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Live Wallpaper Valentine Day

    Live Wallpaper Valentine Day, aşk temalı duvar kağıtları ile sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi gösterebileceğiniz Android uygulamasıdır.
  • Love Hearts Live Wallpaper

    Love Hearts Live Wallpaper, Android cihazlar için tasarlanmış renkli ve eğlenceli kalpli canlı duvar kağıdı resimleri içeren güzel bir uygulamadır.
  • Xperia Z Live Wallpaper

    Xperia Z Live Wallpaper, Android cihazlarınızın arkaplanlarını Sony'nin Xperia Z cihazına benzeten etkileyici bir uygulamadır.
  • Snowfall Live Wallpaper

    Snowfall Live Wallpaper, android telefon ve tabletlerinizde kullanmanız için canlı ve kar yağışı olan hareketli resimler içeren duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Soap Bubbles Live Wallpaper

    Soap Bubbles Live Wallpaper, Android cihazınızın ekranına onlarca baloncuk getiren oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.