Rally Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

En iyi ralli yarışçısı olmak için mücadele edin.

Rally Legends, tepe kamera açısından oynanış sunmasıyla seneler öncesinin yarış oyunlarına götürüyor. Araba modellemelerinin oldukça başarılı ralli yarış oyununda dünyanın dört bir yanından rallicilerle mücadele ediyorsunuz. Yarış kaybetme lüksünüz yok! Favori ralli arabanızı seçin, piste göre gerekli ayarlamaları yaparak yarışa hazırlanın ve tozu dumana katın.

Sadece kuş bakışı kamera açısından oynamaya izin veren eski yarış oyunlarıyla yeni nesil yarış oyunlarının grafiklerini birleştiren Rally Legends’da online yarışlara giriyorsunuz. Gerçek ralli arabaları yer alıyor. Oynanabilir 18 araba mevcut ve modifiye edilebiliyor. Favori ralli arabanızı seçtikten sonra pist seçimi yapıyorsunuz ki; asfalt, kar ve çakıl 50’ye yakın pist var. Yarışlarda dikkat çeken iki nokta; havanın değişmesi ve gerçek hasar sistemi. Bu arada yarıştıkça seviye atlıyorsunuz.

Erkan Calp

Rally Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Rakiplerinizi yenerek efsane ralli yarışçıları arasına girin.

Rally Legends, gerçek ralli arabalarını kullandığınız online yarış oyunu. Kuş bakışı kamera açısıdan oynanan ralli yarış oyununda modifiye edebildiğiniz 18 araba ve 100 km yol yapacağınız 50’ye yakın pist yer alıyor. Gerçekçi hava koşuları ve hasar sistemiyle mobildeki en iyi ralli yarış oyunu. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

iOS platformunda ücretsiz indirilebilir olmasıyla şaşırtan ralli yarış oyununda tek bir mod karşımıza çıkıyor. Dünya genelinde oyuncularla online yarışıyorsunuz. Yarışları birincilikle tamamlamaktan başka şansınız yok. Yarıştıkça seviye atlıyorsunuz. Dolayısıyla her yarışta seviyenize uygun yarışçılar rakibiniz oluyor. Yarış esnasında bir yerlere çarparsanız aracınız sadece görüntü olarak hasar görmüyor, yarış alt üst oluyor. Gerçekçi hasar sistemi dışında yarışı etkileyen bir faktör de değişen hava.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CarX Rally

    CarX Rally Google Play'de! En iyi Android drift yarış oyunlarının geliştiricisi ralli yarış oyunu ile karşımıza çıkıyor.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Rally Fury APK

    Rally Fury Aşırı Ralli Araba Yarışı APK, ralli tutkunlarına tavsiyemizdir. Ücretsiz oynanan oyun, internetsiz ve online yarış seçeneği sunuyor.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • Rush Rally

    Rush Rally, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir ralli oyunu.