Ramazan 2013

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
431 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Ramazan ayında hem iftar hem de sahur saatlerini kaçırmak istemiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Ramazan 2013 uygulaması Android mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve iftar ile sahur saatlerini kolayca görebileceğiniz bir imsakiye uygulaması. Bunun yanında ezan ve namaz saatlerini de detaylı olarak belirten uygulama, sahip olduğu alarm sistemi sayesinde herhangi bir şekilde ibadetiniz kaçırmamanızı sağlıyor.

Kullanırken herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymayan uygulama sadece ülkemizdeki değil aynı zamanda dünya şehirlerindeki saatleri de sunabiliyor ve bayram namazının saatlerini de aktarıyor. Hem sahur hem iftar için alarmı bulunan Ramazan 2013 uygulamasının bu alarmlarını bir süre öncesine doğru ayarlayarak hazırlık vakti de elde edebiliyorsunuz.

Bulunduğunuz şehri konum bilgilerinizi kullanarak otomatik algılayan Ramazan 2013, içerisinde Allah'ın 99 adını ve bazı dualar ile zikirleri de içerisinde barındırıyor. Her müslümanın Android cihazında bulundurması gerektiğine inandığım bu uygulamaya tamamen ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Ramazan 2013

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME

Ramazan ayında ihtiyaç duyduğunuz sahur ve iftar saatlerini bu uygulamayı kullanarak en kolay şekilde takip edebilirsiniz.

Mübarek Ramazan ayında oruçlarımızı tutarken artık teknolojinin nimetlerinden de faydalandığımız malum. Özellikle iftar ve imsak vakitlerini doğru şekilde bilebilmemiz için onlarca farklı uygulama mobil uygulama marketlerinde yerini aldı. Bunlardan bir tanesi de iPhone ve iPad'ler için hazırlanan Ramazan 2013 uygulaması ve içerisinde bulunan özellikler sayesinde iftardan önce hazırlanmanıza da imkan tanıyor.

Uygulamanın ilk bölümü her gün şehirlere göre tüm ezan vakitlerini size sunuyor. İftar ve sahur vakitlerini ise özel olarak turuncu içerisinde belirterek daha kolay ayırt etmenize yardımcı oluyor. Ayrıca uygulamanın sahip olduğu alarm özelliği sayesinde iftardan öncesine alarm kurabiliyor ve daha ezan okunmadan hazırlık yapabilmek için bu alarm biraz daha erken çalıyor.

Genel olarak bulunduğunuz şehri kendisi tespit eden uygulama aynı zamanda içerisindeki sayaç sayesinde iftara kaç dakika kaldığını merak edenler için de bir kronometre sunmuş oluyor. En büyük Ramazan ihtiyacınızın sahur ve iftar vakitleri olduğunu düşünürseniz uygulamayı denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ramazan İmsakiyesi 2013

    Ramazan İmsakiyesi 2013, Android kullanıcıları için hazırlanmış kullanışlı bir 2013 imsakiyesidir.
  • Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013

    Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013, Diyanet İşleri verilerine göre Android için hazırlanmış bir İmsakiye uygulamasıdır.
  • Ramazan 2019

    İftar ve Sahur vakitleri, Beş vakit Namaz saatleri (Ezan bildirimli)
  • İmsakiye 2019

    Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitleri telefonunuzda
  • Ramazan 2017

    Ramazan 2017, Android platformundaki en zengin içerikli Ramazan uygulaması.
  • Ramazan Rehberi

    Ramazan Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan resmi Ramazan ayı uygulamasıdır.
  • Ramazan Bilgi Yarışması

    Ramazan Bilgi Yarışması, Ramazan ayına özel bilgilerin sorulduğu bir bilgi yarışması uygulamasıdır.
  • Ramazan Duaları

    Ramazan Duaları, yaklaşan ramazan ayında okuyabileceğiniz dualar ve zikirlere kolayca ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.