Ramazan Davulu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,836 TOPLAM İNDİRME

Ramazan Davulu ile Android cihazınızda davul çalabilirsiniz

Ramazan Davulu uygulaması kullanıcılara davul çalma imkanı veren ve davul sesini kullanarak alarmlar oluşturmalarını mümkün kılan bir mobil uygulamadır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde her an her yerde dilediğiniz gibi Ramazan davulu çalabilir ve eğlenebilirsiniz. Ramazan aylarının vazgeçilmezi ve gelenek ve göreneklerimizin önemli bir parçası olan Ramazan davulu bizi sahur ve iftar saatlerinde uyaran bir enstrümandır. Bu uygulama ile sadece Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzu sallayarak Ramazan davulunu çalabilirsiniz.

Ramazan Davulu uygulaması içerisinde Ramazan davulu seslerini alarm olarak kullanmanıza yardımcı olan bir sisteme de sahip. Bu kullanışlı sistem sayesinde Ramazan davulu sesisini sahura kalkmak için veya iftar vaktini anımsamak için bir alarm olarak kullanabiliyorsunuz.

Ramazan Davulu az yer kaplayan ve sorunsuz çalışan eğlenceli bir mobil uygulama.

Can Erdil Şentürk

Ramazan Davulu

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,790 TOPLAM İNDİRME

Ramazan Davulu, Ramazan Ayı'nın simgelerinden olan Ramazan davulunu cebinize taşıyan bir uygulamadır.

Ramazan Ayı'nın geldiği gösteren en önemli kültürel öğelerden biri de Ramazan davuludur. Oruç tutmak için kalkılan sahurun başlangıcı Ramazan davulunun sesiyle başlar.

Ramazan Davulu ile sokakları yankılandıran davulu mobil cihazınıza taşıyabilirsiniz. 4 farklı bölgeye dokunularak çalan davulun ortasına vurduğunuzda davulun titrediğini de görebilirsiniz. Ses açısından orijial davul sesine oldukça yakın olan bu uygulamada 4 farklı davul ritmi yer alıyor.

İstediğini zamana alarm kurmanız halinde sahur vaktine kendi Ramazan davulunuzun sesiyle uyanabilir, sevdiklerinizi de uyandırabilirsiniz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avea Müzik

    Avea Müzik ile yüz binlerce müzik mobil cihazınızda.
  • BitTorrent Now

    BitTorrent Now bir mobil müzik ve video paylaşım ve keşfetme platformudur
  • Shazam

    Shazam, işittiğiniz parçanın kime ait olduğunu bilmediğini ve öğrenmek istediğiniz durumlarda kullanabileceğiniz oldukça popüler bir ses uygulamasıdır.
  • Qello

    Qello uygulaması müzik konserlerinde yapılmış olan kayıtları kullanıcılara ücretsiz şekilde yüksek kalitede sunan bir uygulama. Tüm arşivi görmek ise ücretli.
  • Radyo Dinle

    Radyo Dinle ile Türk radyo kanallarını dinleyebiliyorsunuz.
  • Smule Sing! Karaoke

    Smule Sing! Karaoke, en popüler şarkılar eşliğinde karaoke yapabileceğiniz ücretsiz bir android uygulamasıdır.
  • TRT Televizyon

    TRT Televizyon, tüm TRT kanalları üzerindeki programları, dizileri ve filmleri izleyebileceğiniz başarılı bir Android uygulamasıdır.
  • iPower

    iPower, Power Group'a bağlı tüm radyo kanallarını dinleyebileceğiniz ve Powerturk'ü canlı olarak izleyebileceğiniz uygulamadır.