Ramazan Duaları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,636 TOPLAM İNDİRME

Ramazan Duaları, yaklaşan ramazan ayında okuyabileceğiniz dualar ve zikirlere kolayca ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Ramazan Duaları, mübarek ramazan ayında okuyabileceğiniz duaları ve zikirleri içerisinde bulunduran yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Ramazan ayında bulduğumuz manevi havayı korumak ve güçlendirmek adına geliştirilen uygulama sayesinde dualar okuyabilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra kullanmak için herhangi bir internet bağlantısına ihtiyacınız yoktur.

Sade ve basit bir arayüze sahip olan Ramazan Duaları uygulaması üzerindeki duaların hem Arapçası hem de türkçe karşılığı yer almaktadır. Ramazanda dua okumak sünnettir. Bu nedenle elinizden geldiği kadar yada imkanınız olduğu kadar vakit ayırarak dua okumalısınız. Ayrıca orucunuzu da tutarak görevinizi yerine getirmelisiniz.

Ramazan ayında yardımcı olabilecek mobil uygulamalardan bir tanesi olan Ramazan Duaları uygulamasını hemen Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek Ramazan ayına girmeden hazırlığınızı tamamlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İftar Duaları

    İftar Duaları, Ramazan ayı boyunca iftarda orucunuzu açmadan ya da açtıktan sonra edebileceğiniz dualar bulacağınız yararlı bir Android dua uygulaması.
  • Şifalı Dualar

    Çeşitli durumlarda okuyarak şifa bulabileceğiniz duaları görüntüleyebilirsiniz.
  • Ramazan 2019

    İftar ve Sahur vakitleri, Beş vakit Namaz saatleri (Ezan bildirimli)
  • İmsakiye 2019

    Ramazan İmsakiyesi 2019 İftar ve Sahur vakitleri telefonunuzda
  • Mubarek Geceler, Ibadet Ve Dua

    Mübarek gecelerde gerçekleştirmeniz gereken ibadetleri ve okumanız gereken duaları kolayca bu Android uygulamasıyla öğrenebilirsiniz.
  • Ramazan 2017

    Ramazan 2017, Android platformundaki en zengin içerikli Ramazan uygulaması.
  • Ramazan Rehberi

    Ramazan Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan resmi Ramazan ayı uygulamasıdır.
  • Ramazan Bilgi Yarışması

    Ramazan Bilgi Yarışması, Ramazan ayına özel bilgilerin sorulduğu bir bilgi yarışması uygulamasıdır.