Ramboat: Hero Shooting Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Ramboat: Hero Shooting Game bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunudur

Ramboat: Hero Shooting Game eğer çılgın bir aksiyonun içerisine dalmak ve Rambo filmlerini aratmayan bir serüven yaşamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil savaş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Ramboat: Hero Shooting Game'de düşman üslerine sızarak tehlikeli görevleri yerine getiren kahramanlarn hikayesi konu alınıyor. Bu kahramanlarımızın düşman üssüne sızdıktan sonra görevlerini yerine getirip kaçmaları gerekiyor. Biz de onlara bu kaçma sürecinde yardımcı oluyoruz. Oyunda 9 farklı kahramandan birini seçerek oyuna başlıyoruz. Bundan sonra ise aksiyon başlıyor.

Ramboat: Hero Shooting Game'de bir yandan botumuz üzerinde ilerlerken diğer yandan silahlarımızı kullanarak karşımıza çıkan düşmanları yok etmeye çalışıyoruz. Oyunda hipopotam, yat, denizaltı, köpekbalığı gibi farklı bot seçeneklerine sahip olduğumuz gibi, makinalı tüfekler, alev silahları, roket atarlar gibi farklı silahları da kullanabiliyoruz. Yolumu üzerindeki bonusları toplayarak geçici süper yetenekler kazanabilmemiz de mümkün.

Ramboat: Hero Shooting Game, Metal Slug gibi klasik aksiyon oyunlarına benzeyen 2 boyutlu bir savaş oyunu. Oyunun göze hoş göründüğü ve bolca aksiyon içerdiği söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Ramboat: Hero Shooting Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
88.4 MB DOSYA BOYUTU

Ramboat: Hero Shooting Game bolca kasiyon içeren bir mobil savaş oıyunudur

Ramboat: Hero Shooting Game eğer eskiden atari salonlarında oynadığınız oyunları özlüyorsanız beğeninizi kazanacak bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Ramboat: Hero Shooting Game bize Rambo filmlerinde izlediğimiz uçuk aksiyon sahnelerini mobil cihazlarımızda yaşayabilme imkanı veriyor. Oyunda silahlarını kuşanan ve botlarının üzerine atlayarak dünyayı kurtarmaya çalışan kahramanları yönetiyoruz. Kahramanlarımız botları üzerinde ilerlerken bir yandan karşılarına çıkan engellerden kaçmaya, diğer yandan düşmanlarına saldırarak onları yok etmeye çalışıyoruz. Biz oyun içerisinde yer alan farklı kahramanlardan birini seçerek bu eğlenceli serüvene dahil oluyoruz.

Ramboat: Hero Shooting Game oyun yapısı olarak bize Metal Slug gibi retro oyunları hatırlatıyor. 2 boyutlu yapıya sahip olan, ekranda yatay olarak ilerlediğimiz oyunda düşmanları yok ettikçe bonuslar toplayabiliyor, daha güçlü silahlar elde edebiliyoruz. Oyun içerisinde bize klasik teknelerin yansıra hipopotamlar, denizaltıları ve köpekbalıkları gibi farklı bot seçenekleri sunuluyor.

Ramboat: Hero Shooting Game civcivli görsel efektlerle süslenmiş, göze hoş görünen bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spider Fighting: Hero Game APK

    Spider Fighting: Hero Game APK'da, şehirdeki suçlulara karşı mücadele verin ve örümcek adam olarak binaların arasında gezinin.
  • World War II Survival: FPS Shooting Game

    İkinci Dünya Savaşı’na katılacağız.
  • Ramboat 2

    Rambo karakterin yerine geçtiğiniz aksiyon arcade oyunu
  • Virus War - Space Shooting Game

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Special Combat Ops- Counter Attack Shooting Game

    Farklı silahlar ile savaşağız.
  • Combat Strike: Gun Shooting - Online FPS War Game

    Tanınmış haritalarda FPS deneyimi yaşayacağız.
  • Retro Shooting

    Retro Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • SWAT Shooting

    SWAT Shooting, gerçek bir savaşa girerek tüm düşmanlarınızı öldürmeye çalışacağını heyecan ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.