Ranch Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Ranch Run, sevimli evcil hayvanları besleyip yarışlara hazırladığınız online tabanlı bir Android oyunu.

Ranch Run, evcil hayvanları besleyip, yarışlara hazırladığımız aynı zamanda onları bir şeyler öğrettiğimiz bir Android oyunu. Mobilde eşi benzerine pek rastlamadığımız türde bir oyun ve her yaştan kişinin severek oynayacağını düşündüğüm zaman geçirmek için birebir.

Renkli ve detaylı hazırlanmış animasyonlarla desteklenmiş görselleriyle son derece çekici duran Ranch Run’da birbirinden sevimli hayvanların bulunduğu rüya gibi bir dünyaya giriyoruz. Kaplan, ejderha, at, inek ve daha nice hayvanlar en sevimli halleriyle karşımıza çıkıyor. Oyunda amacımız hayvanların mutlu olacağı ortamı hazırlamak, beslemek ve yarıştırmak. Online oynandığından dünya genelinde oyuncularla birlikte yarışlara katılıyoruz. Birinci geldiğimiz yarış sonrası kazandığımız altınları hayvanımızı daha güçlü yapıyor, çiftliğimizi dekore edebiliyoruz.

Erkan Calp

Ranch Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Ranch Run, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hayvan yarıştırma oyunu.

Ranch Run, evcil hayvanların bulunduğu oyunları seviyorsanız başından zor kalkacağınızı düşündüğüm bir yapım. Hem iPhone hem de iPad’inizde oynayabileceğiniz oyunda kendi çiftliğinizi oluşturuyor ve içerisinde birbirinden sevimli hayvanları besleyip yarışlara hazırlıyorsunuz.

Küçük – büyük her yaştan kişiye hitap eden rengarenk animasyonlu görsellere sahip farklı bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkan Ranch Run’da aralarında kaplan, ejderha, inek, atların da (tabii ki sevimleştirilmiş halleriyle karşımızdalar) bulunduğu birbirinden sevimli hayvanlarla yarışlara katılıyoruz. Online tabanlı olduğundan dünya genelinde karşımıza kim çıkarsa onunla yarışıyoruz. Kazandığımız yarışlar neticesinde verilen altınları hayvanlarımızı daha güçlü yapmak, onlara yem almak, çiftliğimizi genişletip daha güzel hale getirmek için kullanabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ranch Simulator APK

    Ranch Simulator APK, çiftlik simülasyon oyunu olarak geçmektedir.
  • Happy Ranch

    Akıllı telefon ve tabletlerimizde çiftçilik deneyimi yaşayacağız.
  • Dream Ranch

    Dream Ranch, Android telefon veya tabletiniz üzerinde oynayarak hayalinizdeki çiftliği oluşturmaya çalışacağınız oldukça keyifli bir oyundur.
  • New Water Stuntman Run

    Su oyunlarının kahramanı sen ol.
  • Tuber Run

    Bir karakter oluşturun ve onu ünlü yapmaya çalışın.
  • Dog Run - Pet Dog Simulator

    Mobil cihazınızda bir köpeği yönlendireceksiniz.
  • Westbound:Perils Ranch

    Kendi çiftliğimizi hayata geçireceğiz.
  • Zombie Ranch

    Zombileri avlayacağız.