Rancho Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu bulmacaları tamamlamanız gereken bir mobil oyun

Rancho Blast, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bulmacalara sahip olan oyunda boş zamanlarınızı değerlendiriyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Kendi çiftliğinizi inşa edebileceğiniz ve zorlu bulmacaları tamamlayabileceğiniz bir mobil oyun olan Rancho Blast ile destansı güzellikteki bir yeri yeniden inşa etmeye çalışıyorsunuz. Ufak çaplı bir hikayaye de sahip olan oyunda inanılmaz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Hoş animasyonları ve yüzlerce zorlu bölümüyle de karşımıza çıkan Rancho Blast, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Eğer bu tarz renkli eşleştirme oyunlarını seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirm. Renkli küpleri patlatarak ilerleyebileceğiniz ve puanlar kazanabileceğiniz oyunda bir takım özel güçler de kullanabiliyorsunuz. Ücretsiz olarak ödüllerin sahibi de olabileceğiniz oyunda zorlu görevleri de tamamlamanız gerekiyor. Eğer bu tarz bir oyun arayışınız varsa Rancho Blast sizleri bekliyor.

Rancho Blast oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Rancho Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
306 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir eşleştirme oyunu

Rancho Blast, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir eşleştirme oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu bölümleri ve bulmacalarıyla karşımıza çıkan oyunda becerilerinizi ortaya koyuyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkan Rancho Blast, beğenerek oynayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyor ve destansı güzelliğe sahip bir çiftliği yeniden inşa ediyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümlere de sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Kaliteli grafikleri ve kolay oynanışıyla da dikkat çeken Rancho Blast, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Ufak çaplı bir hikayaye de sahip olan oyunda inanılmaz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğer bu tarz renkli eşleştirme oyunlarını seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirm. Renkli küpleri patlatarak ilerleyebileceğiniz ve puanlar kazanabileceğiniz oyunda bir takım özel güçler de kullanabiliyorsunuz. Farklı türde ödüllerin sahibi de olabileceğiniz oyunda zorlu görevleri de tamamlamanız gerekiyor. Rancho Blast sizleri bekliyor.

Rancho Blast oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disney Getaway Blast

    Disney Getaway Blast Android İndir: Gameloft'un yepyeni bulmaca oyunu
  • Cookie Jam Blast

    Cookie Jam Blast, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Fancy Blast: Cozy Journey to Magic Fairy Tales

    Farklı şekillerden oluşan eşleştirme bloklarının yer aldığı eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Hexa Blast

    Hexa Blast, Andorid cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Toy Blast

    Toy Blast ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Block Blast APK

    Klasik bir blok bulmaca oyunu olan Block Blast APK, aynı zamanda içerisinde çeşitli modlar bulunduruyor.
  • 1010! Color

    Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.