Rate My Pets

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz evcil hayvanlar için sosyal ağ uygulamasıdır.

Rate My Pets, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır. Bu uygulamayı hayvanları sevenler ve evcil hayvanlar için bir sosyal ağ olarak nitelendirebiliriz.

Bu uygulama ile evcil hayvanınızı ne kadar çok sevdiğinizi ve onun ne kadar tatlı ve güzel olduğunu tüm dünyaya gösterebilirsiniz. Yapmanız gereken uygulamaya hayvanınızın fotoğrafıyla birlikte yaşını, hikayesini ve cinsiyetini koymak.

Daha sonra diğer insanları fotoğraf meydan okumasına davet edebilirsiniz. Böylece diğer insanların evcil hayvanlarıyla kendi evcil hayvanınızı arasında bir yarışma başlatarak diğer insanların oylamalarını sağlayabilirsiniz.

Hayvanları seven herkesin beğenerek kullanabileceği bir uygulama olan Rate My Pets'in tek eksi yönü kullanması zor ve karmaşık bir arayüze sahip olması. Onun dışında indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Save My Pets

    Save My Pets, üçlü eşleştirme oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir yapım.
  • Pets & Planes

    Yerli bir oyun olan Pets & Planes, akrobasi uçuşlarını eğlence dozu yüksek bir oyun tarzıyla ve ince düşünülmüş bir oynanabilirlikle sunuyor.
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.
  • My Talking Angela APK

    My Talking Angela (Benim Konuşan Angela'm), sanal evcil hayvan oyunu. Angela oyunu oynamak için My Talking Angela APK indirin.
  • My Guitar

    My Guitar ile Android cihazınızda gitar çalabilirsiniz
  • Place My Face

    Place My Face ile yüzünüzü farklı gövdelere oturtabilirsiniz
  • Broke My Phone

    Broke My Phone, Android telefon ve tabletlerinizin ekranlarını kırıkmış gibi gösteren eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • My Bracelets

    My Bracelets, kendinize birbirinden güzel ve farklı desenlerde bileklikler yapmanıza yardımcı olacak olan başarılı bir Android uygulama.