Rayman Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
928 TOPLAM İNDİRME

Rayman Adventures yüksek kaliteli bir mobil platform oyunudur

Rayman Adventures göze oldukça hoş görünen grafikleri heyecanlı bir oyun yapısıyla birleştirmeyi başaraiblen bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Rayman Adventures'da, kahramanımız Rayman ve viking dostu Barbara'yı kontrol ederek sürükleyici bir maceraya atılıyoruz. Oyundaki maceramız altın renkli bir topu keşfetmemizle başlıyor. Bu altın topu yakaladığımızda ise içinde kutsal bir ağaca can verecek sevimli minik yeşil bir canavarın olduğunu keşfediyoruz. Bu yeşil dostumuz bizden ailesini kurtarmamız için yardım istiyor ve bunun üzerinde maceraya atılıyoruz.

Rayman Adventures'da klasik Rayman oyunlarının platform yapısı sonsuz koşu oyunlarına benzer bir oynanışla birleşiyor. Kahramanımız sürekli koşarken onu yönlendirmemiz, boşlukların üzerinden atlamamız ve düşmanlarımızla savaşmamız gerekiyor. Bu işi oldukça kolay bir şekilde yapabilmekteyiz, oyunun kontrolleri genel olarak problem yaratmıyor.

Rayman Adventures'un grafikleri oldukça kaliteli. Akıcı bir şekilde çalışan oyunda arka plandaki mekanlar ve renklerin tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Rayman Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
230 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Rayman Adventures, Ubisoft'un maskotunun yeni maceralarını konu alan Ubisoft yapımı iOS oyunu.

Rayman Adventures, sevilen karakter Rayman’in yeni maceralarını konu alan iOS oyunu. Ubisoft imzasını taşıyan oyun ilginç olarak ücretsiz indirilmeye sunulmuş. iPhone ve iPad’inizde platform oyunlarını da yer veriyorsanız gerek görselleriyle gerekse de basit ancak eğlenceli oynanışı ile saran bu oyunu kesinlikle es geçmemelisiniz.

Platform oyunlarından keyif alıp ta Rayman ile tanışmamış biri yoktur sanırım. Ubisoft’un maskotu bu sefer kendisini büyülü bir ormanda buluyor. Kutsal ağaçtan çalınan değerli bir yumurtanın peşine düşen korkusuz karakterimize tehlikelerle dolu dünyada ilerlemesinde yardımcı oluyoruz. Orta çağın perilerle dolu kalelerinden Olympus’un mitolojik dünyalarına yumurtayı aramak için geziyoruz. Tabii ki önümüze türlü engeller çıkıyor. Bu engelleri bir noktadan sonra tek başımıza aşamıyoruz ve kendi besleyip geliştirebildiğimiz farklı yaratıkların güçlerinden yardım alarak ilerliyoruz.

Dokun – kaydır kontrol sistemiyle her yaşta kişinin rahatlıkla oynayabileceği eğlence dozu yüksek aksiyonunun duraksamadığı harika bir platform oyunu olarak gördüğüm Rayman Adventures şu anda Türkiye mağazasında indirilebilir değil ancak kesinlikle gelecektir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rayman Fiesta Run

    Rayman Fiesta Run, hem akıllı telefon hem de tabletinizde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • Rayman Jungle Run

    Rayman Jungle Run, Android telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz en heyecanllı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Rayman Classic

    Rayman Classic mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.
  • Pang Adventures

    Pang Adventures, Android cihazlar için geliştirilmiş bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Starlit Adventures

    Starlit Adventures, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş aksiyon ve macera oyunudur.
  • Adventures of Poco Eco

    Adventures of Poco Eco, macerayı seven Poco Eco'ya yardım ederek görevlerini yapmasını sağlayacağınız aksiyon dolu ve eğlenceli bir Android macera oyunu.
  • Jungle Adventures

    Jungle Adventures, ücretsiz bir platform oyunu olarak öne çıkıyor ve oyunseverlere sürükleyici bir macera sunuyor.