Rdio Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınız için ücretsiz bir müzik oynatıcı arıyorsanız Rdio Music makul bir seçenek olarak ön plana çıkıyor.

Sınırsız müzik dinleyenler için kişisel bir radyo istasyonu oluşturmayı sağlayan Rdio Music ile 32 milyondan fazla müzik eseri mobil cihazınıza ulaşıyor. Android cihazlarınızda kişisel bir radyonuz olsun istiyorsanız Rdio Music ile kullanım süreniz arttıkça uygulama sizin tercihlerinizi daha iyi öğrenip daha iyi seçenekleri karşınıza çıkartacaktır. Arkadaşlarınızın müzik tercihlerini de takip edebileceğiniz uygulama ile müzik zevkine güvendiğiniz kişilerin dünyasına adım atabiliyorsunuz.

Ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz özellikler arasında sanatçı adı, albüm ismi, müzk türü ve arkadaşlara dayalı aramalar gerçekleştirip bu doğrultuda önerilen müzikleri dinlemek. Uygulamanın ön plana çıkardığı ve tavsiye ettiği kendi trend oynatma listeleri de mevcut. Bu sayede günümüzün beğenilen yeni parçalarına da hızlıca erişebiliyorsunuz.

Android cihazınız için iyi bir müzikçalar arıyorsanız Rdio Music göz atmanıza değecek özelliklere sahip. Ücretsiz bir uygulama olması nedeniyle denemenize değecek birçok özellik sizin bu uygulamayı keşfetmenizi bekliyor.

Alper Çetiner

Rdio Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınız için ücretsiz bir müzik oynatıcı arıyorsanız Rdio Music makul bir seçenek olarak ön plana çıkıyor.

Sürekli olarak müzik dinleyenler için mobil cihazlarda bu altyapıyı sağlayacak güçlü bir iOS uygulaması olan Rdio Music ile 32 milyondan fazla müziğe direkt olarak ulaşım şansı yakalıyorsunuz. Kendinize ait bir radyo istasyonunuz olsun istiyorsanız bu uygulamayı kullandıkça beğenilerinizi öğrenen ve size ona göre öneriler çıkartan algoritmalar ile istediğiniz tarzı radyoda yakalamış gibi dinleyip büyüleneceksiniz. Arkadaşlarınızı da ekleyebildiğiniz Rdio Music ile müzik zevkine güvendiğiniz insanların dünyasını keşfetmeniz de mümkün.

Ücretsiz olarak sunulan hizmetler arasında sanatçı adı, albüm ismi, müzk türü ve arkadaşlara yönelik arama sonuçlarından müzik önerileri ve oynatma listeleri çıkıyor. Bununla birlikte uygulamanın kendisi de size öneriler sunuyor. Böylece dünyada sevilerek dinlenen trend parçaları da takip etmeniz kolaylaşıyor.

İstediğiniz müziklere hızlıca erişmenizi sağlayan Rdio Music ile iyi bir çözüm yakalama olasılığınız çok yüksek. Ücretsiz olan bu uygulama ile ilginizi çekecek birçok özellik sizi mutlu edecektir. Sizden herhangi bir ücret talep etmeyen bu uygulama sizin onu keşfetmenizi bekliyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • Amazon Music APK

    Dünyanın en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri olan Amazon Music APK birçok kişi tarafından kullanılmakta.
  • Armada Music

    Armada Music, müzik hakkındaki en son haberlere ve popüler müzik listelerine ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android müzik uygulamasıdır.
  • YouTube Music (APK)

    YouTube Music (APK İndir): YouTube Müzik uygulamasını Android telefonunuza indirin, reklamsız ve arka planda müzik dinleyin, video klipleri izleyin.
  • Hi Music

    Hi Music uygulaması ile hem telefonunuzdaki hem de YouTube'daki müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Mi Music

    Mi Music uygulaması ile sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Music Player

    Music Player, Android telefon ve tabletlerinizde müzik dinlerken kullanabileceğiniz harika ve ücretsiz bir müzik oynatma uygulamasıdır.
  • Libre Music

    Libre Music uygulaması tüm popüler müzik formatlarını destekleyen bir müzik çalar uygulaması.