Real City Russian Car Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,392 TOPLAM İNDİRME

Real City Russian Car Driver, açık dünyada geçen, aksiyon dozu yüksek bir araba sürme oyunu olarak dikkat çekiyor.

Real City Russian Car Driver, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri aksiyon dolu bir oyun arayanların tercih etmesi gereken seçeneklerden bir tanesi Adından da anlaşıldığı oyunda gibi Rus kökenli bir karakterin kontrolünü ele alıyoruz ve şehirde dilediğimiz gibi araba kullanabiliyoruz.

Kontrol ettiğimiz karakterin ne yazık ki parası yok. Bu yüzden içinden geldiği gibi arabalara atlayıp sürmeye başlıyor. Yeni taşındığı için şehre yabancı olan bu karakterin tek bir amacı var o da her yeri gezmek ve şehri tamamen keşfetmek. Bu noktada oyunu bir nebze de olsa GTA serisinin oyunlarına benzetebiliriz. Elbette GTA çok daha iyi bir oyun fakat en azından dinamikler hakkında ipucu verebilmek adına GTA sersinin oyunlarını örnek gösteriyorum.

Üçüncü şahıs bakış açısında sahip olan oyunda grafikler bu tarz bir oyundan beklenen kalite seviyesinde. Hem karakterlerin hem de çevre modellemelerinin kalitesi gerçekten tatminkar seviyelerde. Elbette tüm bu değerlendirmeleri aynı kategoride yer alan mobil oyunları baz alarak yapıyorum.

Açık dünyada geçen Real City Russian Car Driver bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alan herkesin denemek isteyebileceği yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Real City Russian Car Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
955 TOPLAM İNDİRME

Real City Russian Car Driver tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Real City Russian Car Driver, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz açık dünya bir oyun olarak tanımlanabilir. Her ne kadar ilhamını GTA serilerinden alsa da bir mobil oyunun GTA kadar kapsamlı bir deneyim sunması, üstelik bunu ücret talep etmeden yapması pek mümkün dğeil.

Oyunda şehre yeni taşınan ve ne yazık ki parası olmayan bir Rus karakterini kontrol ediyoruz. Karakterimizin tek bir amacı var o da şehrin her köşesini gezmek ve keşfedilmemiş yer bırakmamak. Maddi durumu pek iyi olmadığı için bu hayalini gerçekleştirme amacıyla yasal olmayan bir takım işlere girişiyor. Araba çalmak bunların başında geliyor.

Tamamen açık dünya tasarlanan bu oyunda dilediğimiz aracı gasp ederek şehri dolaşabiliyoruz. Elbette bu hiç de tasvip etmediğimiz bir olay fakat en nihayetinde bir oyun değil mi? Grafik olarak beklentilerimiz seviyesinde seyreden Real City Russian Car Driver'da gerçekçi bir fizik motoruna yer verilmiş. Karakterimizin çevreyle girdiği etkileşimin sonucunda meydana gelenler gerçekçi bir şekilde ekrana yansıtılıyor.

Lada, UAZ ve Niva gibi ünlü Rus araçlarını kullanma şansına sahip olduğumuz oyunda üçüncü şahıs kamera açısına yer verilmiş. Eğer siz de GTA benzeri bir mobil oyun denemek istiyorsanız Real Cİty Russian Car Driver'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Car City Driver 3D

    Real Car City Driver 3D ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir mobil yarış oyunudur
  • Real City Car Driver 3D

    Real City Car Driver 3D araba yarışı oyunlarından keyif alanların denemesi gereken yapımlardan biri.
  • City Car Driver 3D

    City Car Driver 3D, şehirde araba ile turlayabileceğiniz eğlenceli ve basit bir Android yarış oyunu.
  • Russian Car Driver HD

    Russian Car Driver HD, zorlu yolları aşmanızı ve yarışlarda birinci gelmenizi amaçlayan bir simülasyon oyunu.
  • Police Car Driver City

    Police Car Driver City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Real Car:Speed Racing

    Real Car: Speed Racing, şehrin sokaklarında rakiplerimizle yarışlar yaptığımız aksiyon dolu bir oyun.
  • Russian Car Driver ZIL 130

    Efsanevi bir Rus kamyonunu sürme imkanı bulacağınız eğlenceli bir araba Simülasyon oyunudur.
  • Real Car Driving Experience APK

    Real Car Driving Experience APK açık dünyada otomobil sürülebilen bir mobil yarış oyunudur.