Real-DRAW Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
94,117 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

Real-DRAW Pro, vektör, 2D, 3D ve bitmap düzenleme birleştirme işlemlerini yapan işlevsel bir programdır.

Real-DRAW Pro, var olan görselleri çeşitli formatlara dönüştürmek ve çoklu çizimler uygulamak isteyen kişiler için oldukça işe yarar bir düzenleme programıdır.

Çok katmanlı görsellerde de kullanabileceğiniz Real-DRAW Pro, esnek, geniş düzenleme seçeneklerini de beraberinde getiriyor. Yaratıcı bir şekilde ister doğal ister farklı çizimler yapabilir, var olanları da düzenleyebilirsiniz. 3D ışık özelliğini görsellerde uygulamanıza izin veren Real-DRAW Pro çalışmalarınızı dilerseniz Adobe Photoshop katmanı olarak kaydedebilrisiniz.

Görsel yaratıcılığınızın ortaya çıkmasına katkıda bulunabilecek özelliklere ve araçlara sahip olan Real-DRAW Pro, görsel nesneleri oldukça esnek formatlarda düzenlemenizi sağlar. Efektler, renk oynamaları, derinlik kazandırma ve gölgeleme çalışmaları da yapabileceğiniz bu programla bitmap düzenlemeleri de gerçekleştirebilirsiniz.


Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chasys Draw IES

    Chasys Draw IES programını kullanarak bilgisayarınızda en kolay yoldan çizimler ve grafik düzenlemeler gerçekleştirebilirsiniz.
  • Real Fishing Ace Pro

    Real Fishing Ace Pro, Windows tablet ve bilgisayarınızda sonuna kadar ücretsiz oynayabileceğiniz gerçekçi balık tutma oyunu.
  • EasySignCut Pro

    EasySignCut Pro ile resimlerinizi düzenleyebilir, özel efektler uygulayabilir ve aradığını her şeyi yapabilirsiniz.
  • Picture Collage Maker Pro

    Picture Collage Maker Pro, dijital fotoğraf arşivinizi eşsiz kolajlara dönüştürebileceğiniz profesyonel bir kolaj hazırlama programıdır.
  • 4M IntelliCAD Pro

    IntelliCAD, AutoCAD'in en iyi alternatifidir.
  • SnapaShot Pro

    SnapaShot Pro çok fonksiyonlu bir ekran görüntüsü alma programıdır
  • Photo Pos Pro

    Photo Pos Pro sayesinde resimlerinizi kolayca yaratabilir, düzenleyebilir, zenginleştirebilir, yazdırabilir ve işleyebilirsiniz.
  • CompuPic Pro 6.23

    CompuPic Pro Digital Content Manager programı bir resim gösterivi programdır.