Real Football 2012

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,443 TOPLAM İNDİRME

Real Football 2012 marketteki diğer futbol oyunları arasında kolayca sivrilen, kaliteli bir yapım.

Real Football 2012 muhtemelen mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi ve en kaliteli futbol oyunlarından bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyun Gameloft imzası taşıyor. Açıkçası arkasında Gameloft olduğu için oyundan beklentilerimiz bir hayli yükselmişti. Ne var ki oyunu indirip denediğimizde bunun boşa çıkmadığını deneyimledik.

Oyuna ilk girdiğimizde detaylı modellemeler ve harika grafik kalitesi dikkatimizi çekiyor. Hem stadyumların hem de futbolcuların modellemeleri gerçeğini aratmayacak kadar güzel. Elbette bu durumda hareketlerin ve tepkimelerin birebir gerçek hayattan alınarak oyuna aktarılmış olmasının da büyük payı var. Yapımcı 700’den fazla vücut hareketini oyuna tanımlamış. Bu sayede gerçeğe yakın bir atmosfer yakalanmış.

Real Football 2012’de 350’den fazla takımın yer aldığı dikkatimizi çekiyor. Bu bir futbol oyunun en önemli detayları arasındadır. Bazı oyunlar sınırlı sayıda takım sunarak oyuncuları bunaltır. Fakat Real Football 2012’de bu kesinlikle söz konusu değil.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Real Football 2012 bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alan herkesin severek oynayacağı yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

Real Football 2012

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
289 TOPLAM İNDİRME

Real Football 2012 uygulama markette bulabileceğiniz en iyi futbol oyunlarından bir tanesi.

Gerçekçi bir futbol oyunu peşindeyseniz Real Football 2012 beklentilerinizi büyük ölçüde karşılayacaktır. Tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabildiğimiz bu muhteşem futbol oyununda kendi oyuncularımızı oluşturabiliyor ve rakiplerimizle kıyasıya bir mücadeleye girebiliyoruz.

Gameloft imzası taşıyan Real Football 2012 gerçekçi grafikleriyle dikkat çekiyor. Hem oyuncuların hem de stadyumların tasarımları gerçeğine yakın bir şekilde tasarlanmış. Oyunun en iyi yanlarından bir tanesi de futbolcuların hareketlerinin birebir olarak oyuna aktarılmış olması. Bu sayede gerçek hayattakini aratmayan hareketler bu oyunda sunuluyor.

Real Football 2012’de tam tamına 350 takım ve 14 lig şampiyonası bulunuyor. Bu konuya dair en hoş detaylardan birisi de sürekli güncellenen veritabanı sayesinde transferlerin gerçek zamanlı olarak gerçekleşiyor olması. Arkadaşlarımızla etkileşime girme şansı da sunan Real Football 2012 futbol meraklılarının favorisi olmaya aday bir atmosfere sahip.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Football

    Real Football, kendi takımınızı kurmanızı, yönetmenizi ve geliştirmenizi amaçlayan bir futbol oyunudur.
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • Real Football 2013

    Real Football 2013, Gameloft tarafından üretilen ve gerçekçiliğin öne çıkarıldığı bir futbol oyunu.
  • Football 2015: Real Soccer

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.
  • Real Boxing 2 CREED

    Real Boxing 2 CREED mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Real Boxing 2 APK

    Real Boxing 2 APK, son derece gerçekçi grafiklere sahip boks oyunu. Dövüş oyunlarını sevenler Real Boxing 2 Android boks oyununu kaçırmasın.
  • Real Madrid App

    Real Madrid App, İspanyol devi Real Madrid'in resmi kulüp Android mobil uygulaması.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.