Real Football 2013

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
85,407 TOPLAM İNDİRME

Real Football 2013, Gameloft tarafından üretilen ve gerçekçiliğin öne çıkarıldığı bir futbol oyunu.

Real Football 2013, gerçek futbol deneyimini mobil cihazlara taşıyan bir oyun. Real Football serisinin en yeni üyesi olan bu oyun ile futbolun heyecanını Android cihazın olduğu hemen her yerde yaşamak mümkün.

Takımın başına geçerek o takımı çaylaklar arasından üst sıralara oynayan güçlü bir ekip haline getirebilirsiniz. Bunun için turnuvalarda başarılı sonuçlar almak ve takımı sürekli geliştirmek gerekiyor. Tabii ki tüm bunlar takımdaki oyuncuların fiziksel, zihinsel ve taktiksel açılardan kendilerini geliştirmeleriyle doğru orantılı.

3 binden fazla futbolcunun lisans anlaşması sayesinde orijinal adlarıyla yer aldıkları oyunda, bu sayede gerçekçiliğe dair önemli bir ayrıntıya yer veriliyor.

Gerçekçi grafiklerle hazırlanmış oyunda, maç atmosferi oyunun çekiciliğini bir kat daha arttırıyor. Diğer yandan maçı bir televizyon kanalından izliyormuşçasına hissi yaratılmış.

Onur Şendere

Real Football 2013

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7,930 TOPLAM İNDİRME

Real Football 2013, başarılı grafikleri ve oyun içi zenginlikleriyle öne çıkan Gameloft üretimi bir futbol oyunu.

Real Football 2013, Gameloft mühendisleri tarafından üretilen ve futbol oyunu zevkini iPhone ile iPad'e taşıyan başarılı bir yapım. Gerçekçiliğin ve oyun içi zenginliklerin öne çıktığı oyun ile nerede olursanız olun futbolun zevkini mobil cihazınızda yaşayabilirsiniz.

Patronluğunu yaptığınız takımı başarılı kılmak oyundaki amaçlardan biri. Takımda yer alan oyuncuların fiziksel, zihinsel ve taktiksel açıdan gelişmeleri, formları doğrudan sizin sorumluluğunuzda. Onların bu alanlardaki gelişmeleri ne kadar iyi olursa sahada gösterecekleri performans da o kadar iyi olur dolayısıyla siz de başarılı olursunuz.

Gameloft, Real Football 2013 oyunu için üç binden fazla oyuncunun adına dair lisanslara sahip olmuş ve söz konusu oyuncu isimleri orijinal şekilleriyle oyunda yer almış. Tabii ki bu özellik ile oyun severlere daha gerçekçi bir futbol dünyası inşa edilmiş.

Maç atmosferleri, yüksek grafik özellikleri, oynanabilirlik ve oyunculara dair detayları bir araya getirdiğimiz Real Football 2013 mobil dünyadaki en iyi futbol oyunlarından biri.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Football

    Real Football, kendi takımınızı kurmanızı, yönetmenizi ve geliştirmenizi amaçlayan bir futbol oyunudur.
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • Real Football 2012

    Real Football 2012 marketteki diğer futbol oyunları arasında kolayca sivrilen, kaliteli bir yapım.
  • Football 2015: Real Soccer

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.
  • Real Boxing 2 CREED

    Real Boxing 2 CREED mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boks oyunudur
  • Real Boxing 2 APK

    Real Boxing 2 APK, son derece gerçekçi grafiklere sahip boks oyunu. Dövüş oyunlarını sevenler Real Boxing 2 Android boks oyununu kaçırmasın.
  • Real Madrid App

    Real Madrid App, İspanyol devi Real Madrid'in resmi kulüp Android mobil uygulaması.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.