Real Moto 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME

Gerçek motor yarışlarını bu oyunda hissedin ve gazı kökleyin.

Yeni tasarlanan fizik motorunu scooter'dan süper spor bisikletine kadar çeşitli araçlarla deneyin.Sürücülerin hayal ettiği küresel bir yarışmada yerinizi alın ve dünyadaki oyunculara karşı yarışın.

Gerçek MOTO GP Şampiyonasını temel alan bu oyunda avucunuzun içinde süper gerçekçiliği deneyimleyin, yarış içgüdülerini serbest bırakın ve hız sınırlarını aşın. MotoGP yarış aksiyonunu yaşayın. En sevdiğiniz sürücü olarak yarışın ve Dünya Şampiyonası'nın podyumuna katılın veya kendi motorunuzu özelleştirin.

Kontroller hangi yarışların kazanıldığına odaklanır: Hızlanırken frenlemeyi köşelerde yapın ve ardından gazı kökleyin. Oyunu basit ve kolay hale getirildi böylece herkes eğlenebilir ancak ustalaşmak göründüğünden çok daha zor.

Her zaman sporun önde gelen markaları tarafından desteklenen çeşitli turnuvalar vardır. Kazananı harika sanal ödüller ve üst noktalarda sıralamalar bekliyor.

Ömer Dursun

Real Moto 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Gerçek motor yarışlarını bu oyunda hissedin ve gazı kökleyin.

Yeni tasarlanan fizik motorunu scooter'dan süper spor bisikletine kadar çeşitli araçlarla deneyin.Sürücülerin hayal ettiği küresel bir yarışmada yerinizi alın ve dünyadaki oyunculara karşı yarışın.

Gerçek MOTO GP Şampiyonasını temel alan bu oyunda avucunuzun içinde süper gerçekçiliği deneyimleyin, yarış içgüdülerini serbest bırakın ve hız sınırlarını aşın.

Tüm kuralları çiğneyin ve MOTO GP pistinde yarış aksiyonunu yaşayın. Her biri kendi görünümüne ve gerçek hissine sahip bir dizi bölgeye ayrıldı. Daha önce mobil oyunlarda hiç görmediğiniz nefes kesici heyecan için hazırlanın.

Hız içgüdülerinizi uyandırsın ve gerçek motosiklet yarışını deneyimleyin. En iyi motosikletlere binin ve yarış adrenalinini yaşayın. Kampanya modunun zorluğu parçalara bağlı olarak değişecek. Becerilerinizle dünya rekorları kırın ve en iyi rekorla Dünya Şampiyonu olun.

Oyun basit ve kolay hale getirildi böylece herkes eğlenebilir ancak ustalaşmak göründüğünden çok daha zor.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Moto

    Real Moto mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Rally

    Bu tempolu yarış oyununda çamur, kar, kir ve asfaltta kapışın.
  • Roundabout 2: A Real City Driving Parking Sim

    Kemerinizi bağlayın, motorunuzu çalıştırın ve gerçek bir sürüşe hazır olun.
  • RMX Real Motocross

    Gerçekçi Motocross'da inanılmaz bir motor deneyimine hazır olun.
  • Death Moto 2

    Death Moto 2, çılgın bir yarış dünyasında motorunuzla birlikte çılgın yarışlara katılacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunudur.
  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Real Driving 2 APK

    Real Driving 2 APK, Real Driving 2020'nin yapımcılarından yepyeni araba simülasyon oyunu. Araba simülatörü ve yarış tutkunlarına tavsiyedir.
  • Speed Night 2

    Android Speed Night 2 ile Racing Moto tadında etkileyici bir otoban yarışına hazırlanın. Araçların arasından geçin ve bonusları toparlayarak skorunuzu diğer oyuncularla paylaşın.