Red Bull Air Race 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME

Red Bull Air Race 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak yarışı oyunudur

Red Bull Air Race 2 eğer heyecan verici bir uçuş deneyimi yaşamak ve uçuş yeteneklerinizi zorlu bir teste sokmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uçak yarışı oyunu olan Red Bull Air Race 2'de bizi gökyüzünde geçen zorlu bir yarış tecrübesi bekliyor. Red Bull Air Race 2 temel olarak hız ve kontrol kabiyetimizi birleştirmemizi gereken bir oyun olarak tasarlanmış. Red Bull Air Race 2'de oyuncular farklı gösteri uçaklarını kullanarak özel olarak tasarlanmış yarış pistlerinde zaman karşı yarışıyorlar. Ana hedefimiz ise bize verilen süre içerisinde pist üzerindeki rotayı takip etmek ve en kısa sürede yarışı tamamlamak.

Red Bull Air Race 2'de yarışırken dar yerlerden geçmemiz, keskin dönüşler yapmamız, uçağımızla ters dönerek yer çekimine meydan okumamız gerekiyor. Yarışları tamamladıkça uçağımızı geliştirmemizi sağlayacak özel parçaları toplayabilmekteyiz. Ayrıca yarış takımımıza özel yeteneklere sahip yeni üyeler de kazandırabiliyoruz. Dünyanın farklı noktalarındaki gerçek Red Bull yarış alanlarının yer aldığı oyunun grafikleri ise bir hayli kaliteli.

Red Bull Air Race 2'yi dilerseniz dokunmatik kontrollerle, dilerseniz hareket sensörü yardımıyla oynayabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Red Bull Air Race 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
282 MB DOSYA BOYUTU

Red Bull Air Race 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Red Bull Air Race 2 güzel graifklerinin yanında heyecan dolu oynanışıyla beğenimizi kazanan bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uçak yarışı olan Red Bull Air Race 2, bize dünya çapında yapılan Red Bull yarışlarının heyecanını mobil cihazlarımızda yaşama imkanı veriyor. Oyunda gösteri uçakları ile yapılan yarışlarda uçağımızı seçiyoruz ve gökyüzünde belirlenen rotaları izleyerek en iyi zamanı yakalamaya çalışıyoruz. Bu iş için keskin dönüşler yapmamız, halkaların içinden geçmemiz ve havada taklalar atarak yer çekimine meydan okumamız gerekiyor.

Red Bull Air Race 2'te başarılı olabilmek için uçağımızı ve yarış takımımızı geliştirmemiz gerekiyor. Yarışları kazandıkça yeni uçak parçalarının kilinini açabilmekte ve bu uçak parçalarıyla uçağımızı daha hızlı ve daha kolay kontrol edilebilir hale getirebilmekteyiz. Bunun yanında yarıştaki başarımızı yarış ekibimiz de belirliyor. Bu nedenle takımımıza yeni ve özel yetenekli üyeler de kazandırabiliyoruz.

Red Bull Air Race 2 oldukça detaylı grafiklere sahip. Oyun farklı kontrol sistemleri kullanılarak oynanabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Red Bull Air Race

    Red Bull Air Race The Game, adından da anlaşılacağı üzere düzenli olarak düzenlenen bir uçak yarışını mobil cihazlarınıza getiriyor.
  • AIR RACE 3D

    AIR RACE 3D ile heyecan dolu uçak yarış ları yapabiliyoruz
  • Red Bull Racers

    Red Bull Racers oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Red Bull Kart Fighter 3

    Red Bull Kart Fighter 3, Android cihazınızda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz karting yarışı oyunudur.
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Mountain Climb Race 2

    Mountain Climb Race 2, harika bir oyun yapısına sahip olan ücretsiz araba yarışı oyunlarından bir tanesidir.
  • Race, Stunt, Fight, 2! FREE

    Android Race, Stunt, Fight, 2 oyununda tüm kuralları unutun ve rakiplerinizi parkur dışına çıkarmak için mücadele edin.
  • Red Bull TV

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Red Bull TV uygulamasıdır.