Red Bull Kart Fighter 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Red Bull Kart Fighter 3, Android cihazınızda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz karting yarışı oyunudur.

Red Bull Kart Fighter 3, Android akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz karting yarış oyunudur.

25’den fazla ülkede en iyi yarış oyunu seçilen Kart Fighter 3’te V8-Superkart, Moon Buggy ve Snow Groomer gibi 5 farklı kart türünden dilediğinizi seçebilir, zorlu yarışları tamamlayarak kartınızın görünümünü değiştirebilir, yeni pist ve kartların kilidini açabilirsiniz. Kartınızla bazen uçacağınız, bazen de drift yapacağınız nefes kesici 40 pistte yarışma şansı sunan oyunda Facebook hesabınıza giriş yaparak arkadaşlarınıza meydan okuma ve başarımlarınızı paylaşma şansına da sahipsiniz.

Kuşbakışı kamera açısı ile oynamayı destekleyen oyunda otomatik yönlendirme, otomatik hızlanma ve manuel olmak üzere 3 kontrol seçeneği bulunuyor.

Erkan Calp

Red Bull Kart Fighter 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

Red Bull Kart Fighter 3, tüm iPhone ve iPad modelleriyle uyumlu popüler go-kart yarış oyunudur.

Mobilde karting yarışlarına ilgi duyuyorsanız, Red Bull sponsorluğunda sunulan Kart Fighter 3 oyununa kesinlikle göz atmalısınız.

Go Kart heyecanını doyasıya yaşayacağınız oyunda aralarında V8-Superkart, Moon Buggy veya Snow Groomer’ın da bulunduğu 5 farklı kart türünden dilediğimizi seçiyor ve yarışlara katılıyoruz. California Drifting, Puddle of Peace, Games Expo gibi 7 farklı ayar mevcut; bu sayede seviyenize ve yarış tarzınıza uygun pistleri kolaylıkla seçebiliyorsunuz. Pist demişken oyun boyunca ultra heyecan yaşatan 40 pistte yarışma şansı buluyoruz. Ayrıca günlük düzenlenen ücretsiz yarışlara katılarak yeni pist ve kartların kilidini açabilirsiniz.

Otomatik hızlanma, yönlendirme ve elle olmak üzere 3 farklı kontrol ve tek kamera açısı sunan Kart Fighter 3’te sadece yapay zekaya karşı yarışmıyor, Facebook arkadaşlarınıza nasıl yarışılacağını gösterebiliyor, onlarla başarımlarınızı paylaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Red Bull Kart Fighter 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
165 MB DOSYA BOYUTU

Red Bull Kart Fighter 3, mobil platformda en çok oynanan go-kart oyunudur.

iOS platformunun en çok indirilen go-kart yarış oyunu Red Bull Kart Fighter 3, Windows Phone’da! Harika 3 boyutlu grafikleri, ses efektleri ve müzikleri ile mobilde üst düzey karting yarış deneyimi sunan Kart Fighter 3, tamamen ücretsiz olarak oynanabilmektedir.

V8-Superkart, Moon Buggy ve Snow Groomer gibi 5 farklı kart türü, California Drifting, Puddle of Peace ve Games Expo gibi 7 farklı ayar (40 ultra heyecanlı karting pisti) sunan oyunda karting aracınızın gücünüzü Wild Kartları kullanarak artırabiliyorsunuz. Facebook arkadaşlarınızla birlikte birebir yarışlar yapamıyorsunuz ancak elde ettiğiniz puanlarla onlara meydan okuyabiliyor ve başarımlarınızı paylaşabiliyorsunuz.

Günlük düzenlenen yarışlarla yeni karting araçları ve pistleri deneyimleme şansı bulacağınız oyunda aracınızı 3 şekilde kontrol edebiliyorsunuz. Mobilde ilk kez karting yarışı yapacaksanız hızlanma ve yönlendirmeyi manuel yerine otomatik ayarlamanız yerince olacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Red Bull Racers

    Red Bull Racers oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Red Bull Air Race 2

    Red Bull Air Race 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak yarışı oyunudur
  • Red Bull Air Race

    Red Bull Air Race The Game, adından da anlaşılacağı üzere düzenli olarak düzenlenen bir uçak yarışını mobil cihazlarınıza getiriyor.
  • Red Bull TV

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Red Bull TV uygulamasıdır.
  • Red Bull Alert

    Red Bull Alert uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan sizi gerçekten uyandıracak bir alarm uygulamasına ulaşabilirsiniz.
  • Red Bull Wallpapers

    Red Bull Wallpapers uygulaması ile Android cihazlarınızda her gün yeni sportif duvar kağıtlarına erişebilirsiniz.
  • Cobra Kai: Card Fighter

    Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Cobra Kai mobil oyun olarak karşımızda! Cobra Kai: Card Fighter, Android Google Play'de!
  • Red Bull Free Skiing

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir kayak oyunu