Red Bull Racers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME

Red Bull Racers oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur

Red Bull Racers eğer araba yarışı oyunlarını seviyorsanız oldukça hoşunuza gidecek bir mobil yarış oyunudur.

Android işletim sistemlerini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Red Bull Racers bize alıştığımız yarış oyunlarından farklı bir yapı sunuyor. Çocukluğumuzda raylı yarış pistleri kurarak küçük arabaları yarıştırdığımız oyuncaklara benzeyen bir yapı sunan oyunda yüksek hızda araçlarımızı yarıştırırken uçuk pist tasarımları bize baş döndürücü bir tecrübe yaşatıyor.

Red Bull Racers'ın en güzel yönlerinden biri oyunu arkadaşlarınızla beraber çok oyunculu olarak oynayabilmeniz. Red Bull Racers'da arkadaşlarımızı yarışmaya davet edebiliyoruz ve heyecan dolu yarışlar yapmanın keyfini çıkarıyoruz. Oyunda virajlardan savrulmadan ve pistin dışarısına çıkmadan yarışı birinci tamamlamalıyız.

Red Bull Racers göze oldukça hoş görünenen kaliteli grafiklere sahip. Oyunun güzel grafikleri gerçekçi fizik hesaplamalarıyla birleşiyor ve oyunculara üst düzey bir yarış tecrübesi yaşatılıyor. Eğer yarış oyunlarını seviyorsanız Red Bull Racers hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Red Bull Racers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Red Bull Racers baş döndürücü bir yarış oyunudur

Red Bull Racers eğer araba yarışı oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek eğlenceli bir mobil yarış oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerimize ücretsiz olarak indirebileceğimiz oyunda tıpkı çocukluğumuzda oynadığımız raylı araba yarışı oyuncaklarına benzer bir şekilde yarışlara katılıyoruz. Oyundaki temel amacımız en yüksek hızla giderken yarış pistinden çıkmamaya özen göstermek ve rakiplerimizi geride bırakarak bitiş çizgisini ilk geçen araba olmak. Bu iş uçuk tasarıma sahip yarış pistleri sayesinde daha da heyecanlı bir hale geliyor. Oyun bize baş döndürücü bir tecrübe sunuyor ve uzun atlayışlar, fizik kurallarını zorlayan numaralar yapmamıza olanak tanıyor.

Red Bull Racers oldukça yüksek kaliteye sahip grafiklerle donatılmış. Eğlenceli oynanış ve bu yüksek kaliteli grafiklere gerçekçi fizik motoru eklenince oyun benzerlerinden sıyrılıyor. Oyun müzikleri de Red Bull Racers'ın kalitesini arttırıyor.

Red Bull Racers'da yer verilen çoklu oyuncu modu sayesinde oyunu arkadaşlarımızla oynayabilmekteyiz. Oyunda arkadaşlarımıza karşı yarışmamız oyuna daha fazla eğlence katıyor ve rekabet sayesinde oyun kendini daha çok oynatıyor.

 

Can Erdil Şentürk

Red Bull Racers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
491 MB DOSYA BOYUTU

Red Bull Racers, offroad, formula ve sokak pistlerinde tekil ve çoklu yarışlara katılabileceğiniz kaliteli bir Windows Phone oyunu.

Red Bull Racers, çocukken raylı pistlerde oyuncak arabaları sürme heyecanını mobil cihazımızda yaşatarak özlem duyduğumuz yıllara dönmemize versile olan harika bir araba yarışı oyunu. Son olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkan oyunda bazen formula, bazen offroad, bazen de sokak yarışlarına katılıyoruz.

Windows Phone’da oyuncak arabalarla yarışma hissiyatı veren en kaliteli yapım diyebileceğim Red Bull Racers, adından da anlayacağınız üzere resmi bir oyun ve gerçek yarışçılarla oynama şansı sunuyor. Aralarında Marc Marquez, Chaleco Lopez, Daniel Ricciardo, Sebastian Ogier, Daniel Serra gibi dünyaca ünlü yarışçıların yerine geçme fırsatı bulduğumuz oyunda eskiden raylı arabalarla oynadığımız günlere götürüyor. Her ne kadar arabaların kontrolünü mobil cihazımızdan sağlıyor olsak ta o günleri anımsatıyor ve yarış sürecinde o anlatılmaz heyecanı verdiğini söyleyebilirim.

Konsept olarakklasik araba yarışı oyunlarından oldukça farklı olan Red Bull Racers’da tekil yarışlara katılabildiğimiz gibi arkadaşlarımızla yarışma heyecanı yaşayabiliyor veyahut dünya sıralamasına girmek için yarışabiliyoruz.

Offroad, formula, sokak pistlerinde 100’den fazla etkinlikte yarıştığımız oyunda birinci olmak uğruna her şeyi yapabiliyoruz. Rakiplerimizi pistten dışarı çıkarak saf dışı bırakabiliyor, arkadan dokundurarak rahatsız edebiliyoruz. Ayrıca drift, rampalardan uçma gibi tamamen şov amaçlı hareketler de yapabiliyoruz.

Basit ancak alışması biraz zaman yenilikçi kontrol sistemine sahip olan yarış oyununda araçlarımızı upgrade etme şansına da sahibiz. Hem arabalar hem de motorlar için çok sayıda performans arttırıcı güçlendirici mevcut ve hepsini yarışlardan kazandıklarımızla satın alabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Red Bull Air Race 2

    Red Bull Air Race 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak yarışı oyunudur
  • Red Bull Air Race

    Red Bull Air Race The Game, adından da anlaşılacağı üzere düzenli olarak düzenlenen bir uçak yarışını mobil cihazlarınıza getiriyor.
  • Red Bull Kart Fighter 3

    Red Bull Kart Fighter 3, Android cihazınızda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz karting yarışı oyunudur.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.
  • Drag Racing: Underground City Racers

    Drag Racing: Underground City Racers Google Play'de! Yeraltı dünyasında drag yarışlarına katılın.
  • Dr. Panda Racers

    Dr. Panda Racers, çocuklara özel araba yarışı oyunu.
  • Hot Rod Racers

    Hot Rod Racers, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu grafiklere sahip etkileyici bir drag yarışı oyunudur.
  • Red Bull TV

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Red Bull TV uygulamasıdır.