Red Bull Wallpapers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Red Bull Wallpapers uygulaması ile Android cihazlarınızda her gün yeni sportif duvar kağıtlarına erişebilirsiniz.

Red Bull Wallpapers uygulaması, adından da anlayabileceğiniz gibi Android akıllı telefon ve tablet sahipleri için hazırlanmış bir duvar kağıdı yahut arkaplan resmi uygulaması olarak yayınlanmış durumda. Hem ücretsiz olması hem de içerisinde çok sayıda seçenek bulundurması ise tabii ki onu oldukça kaliteli bir hale getiriyor. Zira uygulama Red Bull tarafından resmi olarak hazırlanmış ve bu nedenle pek çok duvar kağıdı uygulamasına göre bariz bir avantaja sahip.

Uygulamada hem hareketli duvar kağıtları hem de klasik statik duvar kağıtları bulunuyor. Bu duvar kağıtlarını özel hale getiren şey ise, hepsinin sporlar üzerine hazırlanmış olması. Bu sporlar arasında motor sporlarından tutun da snowboarda kadar pek çok farklı tür yer alıyor ve dolayısıyla neredeyse tüm kullanıcıların ihtiyacına yönelik olduğunu söyleyebilirim. Fakat maalesef futbol, basketbol gibi klasik spor türlerine dair duvar kağıtları uygulamada mevcut değil.

Otomatik olarak günlük duvar kağıdı değiştirme seçeneğine sahip olan uygulama, bu sayede canınızın sıkılmasını da önlüyor ve her gün yepyeni bir duvar kağıdı da görebiliyorsunuz. Güncellemeler esnasında yeni duvar kağıtlarının da uygulamaya eklendiğini belirtmek gerek.

Red Bull Wallpapers uygulamasında bulunan bazı duvar kağıtları ise interaktif olarak hazırlanmışlar ve kullanıcının ekran üzerindeki hareketlerine göre çeşitli tepkiler veriyorlar. Hem hareketli olmaları hem de bu tip interaktif etkiler barındırmaları telefonunuzu kullanırken oldukça etkileyici bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

Yeni ve etkili bir duvar kağıdı uygulaması arayanların kesinlikle göz atması gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Premium Wallpapers HD

    Premium Wallpapers HD uygulaması ile Android akıllı cihazlarınızdaki duvar kağıtlarını en kolay yoldan değiştirebilirsiniz.
  • Red Bull Racers

    Red Bull Racers oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Red Bull TV

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Red Bull TV uygulamasıdır.
  • Red Bull Air Race 2

    Red Bull Air Race 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak yarışı oyunudur
  • Red Bull Alert

    Red Bull Alert uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan sizi gerçekten uyandıracak bir alarm uygulamasına ulaşabilirsiniz.
  • Red Bull Air Race

    Red Bull Air Race The Game, adından da anlaşılacağı üzere düzenli olarak düzenlenen bir uçak yarışını mobil cihazlarınıza getiriyor.
  • Red Bull Kart Fighter 3

    Red Bull Kart Fighter 3, Android cihazınızda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz karting yarışı oyunudur.
  • Red Bull Free Skiing

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir kayak oyunu