Relax & Sleep by Glenn Harrold

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda sakinleşmek ve rahat uyumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

Relax & Sleep, adından da anlaşılacağı üzere sizi rahatlatmak, sakinleştirmek ve rahat uyumanızı sağlamak için geliştirilmiş faydalı bir uygulamadır. Sadece Android'e 100 bin kişinin indirip kullandığı uygulama ile stresinizi azaltabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi iyi bir gece uykusu rahat ve stressiz bir gün anlamına gelir. Fakat rahat ve stressiz bir gün geçirmezseniz de iyi bir gece uykusu çekemezsiniz. Bu yüzden bu döngüyü kırmak için bazı kaynaklardan yararlanmak gerekebilir.

Bu versiyon uygulamanın ücretsiz versiyonu olduğu için yalnızca gündüz seansı bulunmakta. 27 dakikalık gündüz seansı sizi hipnoz seviyesinde bir rahatlamaya ulaştıracak ve böylece sakinleşebileceksiniz.

En son hipnoterapi tekniklerini kullanan uygulamada sesli rehberin yanında size hipnotik etki yaratacak özel olarak dizayn edilmiş arka plan müzikleri de bulunmakta. Eğer stresinizden kurtulmak ve geceleri rahat uyumak istiyorsanız bu uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Relax & Sleep by Glenn Harrold

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda sakinleşmek ve rahat uyumak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

Günümüzde stressiz bir yaşam sürmek neredeyse imkansız. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan insanlar gürültü, trafik, kalabalık gibi sebeplerden dolayı rahat bir nefes almakta zorluk çekiyorlar. Dolayısıyla iyi bir gece uykusu çekmek çok zor olabiliyor. Fakat iyi bir gece uykusu çekmeden de iyi bir gün geçirmenin pek de mümkün olmadığını biliyoruz. Bu yüzden de bu kısır döngüden çıkabilmek için yardım almak gerekebilir.

Siz de bu tür bir yardım arıyorsanız mobil cihazınızda kullanabileceğiniz uygulamalara göz atabilirsiniz. Relax & Sleep by Glenn Harold uygulaması da bunlardan bir tanesi. Sizi rahatlatacak ve stresinizi azaltacak bu uygulama ile rahatça uykuya dalabilirsiniz.

Uygulama ücretsiz versiyonu olduğu için gece ve gündüz seanslarından sadece 27 dakikalık gündüz seansı bulunmakta. Bu seansta en son hipnoterapi tekniklerini kullanan Glenn Harrold, sakinleştirici sesiyle size rehber olacak ve arka plan müzikleriyle de kolayca uykuya dalmanızı sağlayacak.

Eğer siz de stresten dolayı geceleri uyuyamıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ocean Sounds Relax n Sleep

    Ocean Sounds Relax n Sleep ile okyanusun dinlendirici seslerini Android cihazınızdan dinleyebilirsiniz
  • Relax Music & Sleep Cycle

    Relax Music & Sleep Cycle, rahatlatıcı müzikler eşliğinde daha güzel bir uyku almanızı sağlayacak olan ücretsiz Android uygulamasıdır.
  • Relax Melodies: Sleep & Yoga

    Android cihazlarınızda stres atmak ve rahatlamak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Nature Sounds Relax and Sleep

    Rahatlamak ve Uyumak İçin Doğa Sesleri uygulaması, evde ya da ofiste dinlenmek ve rahatlamak istediğiniz zaman ihtiyacınız olacak bir uygulamadır.
  • Relax Melodies P: Sleep & Yoga

    Android için Relax Melodies P: Sleep & Yoga uygulaması, kişiselleştirilebilen dinlenme ve uyku asistanı uygulamalar arasında en iyilerdendir.
  • Loona: Bedtime Calm & Relax

    Loona: Bedtime Calm & Relax (Android), uyumada zorluk çekenlere yardımcı harika bir uygulama. Loóna, 2020'nin en iyi mobil uygulaması
  • Relax with Andrew Johnson Lite

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sakinleşme ve rahatlama uygulamasıdır.
  • Vita-mind Dr. Sleep

    Vita-mind Dr. Sleep daha rahat uyumanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır