Replica Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME

Replica Island'da ürettiği robotu gizemli bir objeyi bulması için adaya gönderen bir profesöre yardım ediyoruz.

Replica Island, Android tablet ve akıllı telefonlarımıza indirebileceğimiz ilginç bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli oyunda minik yeşil bir robot üretip onu tuhaf, uzak bir adada bulunan gizemli objeyi bulmaya yollayan bir profesöre yardım ediyoruz.

Oyundaki temel amacımız bu yeşil robotun kontrolünü üstlenmek ve profesörün amacına ulaşmasına yardım etmek. Kontrolünü aldığımız robot Android'in robotuna aşırı derecede benziyor. Hatta direkt olarak Android'in robotunu almışlar bile diyebiliriz fakat oyunun orijinalliğine leke sürmemek adına 'benziyor' demekle yetiniyoruz.

Replica Island'da son derece kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Ekranın sağ ve sol taraflarında bulunan butonları kullanarak karakterimizi kontrol edebiliyoruz. Kontroller kolay işlese de zaman zaman bölümlerin zorluğundan dolayı sorun yaşayabiliyoruz. Toplamda 40 bölüm var ve bu bölümler kademeli olarak artan bir zorluk yapısına sahip.

Grafik olarak beklentilerimizin biraz altında kaldığını söyleyebilirim. Açıkçası oyun gerçekten keyif veriyor fakat biraz daha canlı görseller, interaktif bir fizik motoru ve ihtişamlı animasyonlar ile çok daha iyi bir seviyeye çekilebilirdi. Yine de oynanmayacak kadar kötü değil.

Genel olarak eğlenceli, ilginç ve sürükleyici bir macera deneyimi sunan Replica Island, bu tarz oyunlar oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Island Delta

    Island Delta mobil cihazlarınzıda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Shootout on Cash Island

    Shootout on Cash Island, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Island Sniper Shooting

    Island Sniper Shooting uygulama marketteki en iyi nişancılık oyunu olmasa da eğlenceli ve aksiyon dozeu yerinde bir yapım.
  • Ninja Chicken Adventure Island

    Ninja Chicken Adventure Island, kaliteli grafikleri ve eğlenceli oyun yapısına sahip tamamen ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.
  • Last Island of Survival

    Android platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Last Island of Survival, sürükleyici bir oynanışa sahip.
  • Survival Island

    Survival Island mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Thrive Island

    Thrive Island'da adada tek başına kalan bir karakteri kontrol ediyoruz ve hayatta kalmaya çalışıyoruz.
  • ARK Survival Island Evolve 3d

    ARK Survival Island Evolve 3d mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur