Retimo Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Retimo Adventure, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.

Retimo Adventure, anime karakterleriyle oynadığımız eğlenceli bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, karakterlerinden oynanışına kadar büyük bir maceraya adım atıyoruz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği bu oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

Öncelikle oyunun grafiklerinden bahsedelim. Retimo Adventure'da 2D grafikler bulunuyor ve oyunun ruhunu gayet iyi yansıttığını söyleyemeliyim. Eski oyunlardan hatırlayacağımız üzere konuşma sahneleri çizgi roman gibi yapılmış ve yazılanları okuyarak adeta kitap okuma hissiyatı verilmiş.

Retimo Adventure bir rol yapma oyununda bulabileceğiniz pek çok özelliği içinde barındırıyor. Skill sistemi, bosslar, stratejiler... yani aradığınızı fazlasıyla bulabileceğiniz bir oyun. Dövüş mekanikleri 2D grafiklere sahip bir oyuna göre gerçekten yeterli seviyede ve oynarken zevk alacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Yani asla sıkılmayacağınız bir oyunla karşı karşıyasınız. Karakterinizi geliştirerek yeteneklerinizi yükseltiyor ve çeşitli stratejilerle RPG'nin tadını doya doya yaşıyorsunuz. Sizi zorlayacak düşmanların bir hayli fazla olduğunu söylemekte de yarar var.

Uzun soluklu bir oyun arayanlar Retimo Adventure'ı ücretsiz olarak indirebilirler. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • The Witcher Adventure Game

    The Witcher Adventure Game bizi heyecan dolu bir maceraya konuk ediyor
  • Nubs' Adventure

    Nubs' Adventure eğlenceli bir mobil platform oyunudur
  • Adventure Time Game Wizard

    Adventure Time Game Wizard, oyunculara kendi Adventure Time oyunlarını yaratmaya imkan veren yaratıcı bir uygulamadır.
  • Adventure Company

    Adventure Company, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Night Adventure APK

    Night Adventure APK, telefonunuzda oynayabileceğiniz basit bir platform oyunudur.
  • Forest Blast Adventure

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!