Retro Runners

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Retro Runners eğlenceli atmosferi ve orijinal grafikleriyle dikkat çeken bir sonsuz koşu oyunu.

Retro Runners Android cihazlarımız üzerine ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir. Klasik sonsuz koşu oyunları çizgisinde ilerleyen oyun orijinal grafikleriyle öne çıkıyor. Minecraft'ta tasarlanmış gibi görünen bu grafikler oyuna farklı bir boyut kazandırıyor.

Oyunda üç şeritli bir parkurda koşan karakterleri kontrol ediyoruz. Önümüze engeller çıktıkça şerit değiştiriyor ve mümkün olduğunca fazla yol almaya çalışıyoruz.Elbette bu esnada yol üzerinde bulunan puanları toplamak da gerekiyor. Oyunda çok sayıda karakter mevcut. Bu karakterlerin her biri farklı özelliklere sahip. İlk başlarda birkaç tanesi açık fakat bölümleri geçtikçe yenilerini açabiliyoruz.

Küresel skor tabloları hazırlayan oyunda adımızı üstlere taşıyabilmek için çok iyi puanlar elde etmemiz gerekiyor. Bu özelliği kullanarak en yüksek puan alan oyuncuları takip edebilir ve arkadaşlarımızla keyifli vakit geçirebileceğimiz bir rekabet ortamı oluşturabiliriz. Bu tablolarda yer alabilmek için Google+ heabımızla giriş yapmamız gerekiyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Retro Runners koşu oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

Retro Runners

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Retro Runners klasik bir sonsuz koşu oyunu olmasına rağmen eğlenceli grafikleri ve oyun yapısıyla öne çıkıyor.

Retro Runners hem iPhone hem de iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz ve ilginç grafikleriyle öne çıkan keyifli bir sonsuz koşu oyunu.

Minecraft'ın popüler olmasından sonra birçok üretici bu temayı işler hale geldi. Herhangi bir oyunun aynı kategoride birçok rakibi olsa bile grafik tasarımı olarak farklılaşarak öne çıkmayı başarabiliyor. Retro Runners da bu oyunlardan bir tanesi.

Retro Runners'ın konseptı çok yeni sayılmaz çünkü uygulama marketlerde birçok koşu oyunu zaten sunuluyor. Oyunu asıl farklı kılan nokta sunduğu grafikler. Minecraft'tan fırlamış gibi görünen bu grafikler oyunun sunduğu eğlence seviyesini bir hayli artırıyor.

Elbette tek öne çıkan detay grafikler değil. Farklı oyun modlarıyla zenginleştirilen Retro Runners'da 10 farklı karakter sunuluyor. Bu karakterlerin her biri farklı özelliklere sahip. Görevleri bitirerek daha fazla karakter açabiliyoruz. Game Center desteği de sunulan oyunda elde ettiğimiz puanlara göre arkadaşlarımızla keyifli bir rekabet ortamı bile yaratabiliyoruz.

Komplike bir oyun olmayan Retro Runners kısa süreli oynanabilecek oyunlardan. Sıra beklerken, ders arasındayken veya rahat koltuğunuzda otuturken oynayabileceğiniz minimal bir oyun arıyorsanız Retro Runners sizi uzun bir süre memnun edecektir.

Emircan Erdoğan

Retro Runners

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Retro Runners, 8-Bit grafikleri ve nostaljik müzikleri ile dikkat çeken bir sonsuz koşu oyunu.

Retro Runners, 8-Bit grafikleri ile atari oynadığınız zamanlara gideceğiniz süper eğlenceli bir oynanış sunan sonsuz koşu türünde bir Windows Phone oyunu ve de tamamen ücretsiz.

Retro grafiklere sahip, bağımlılık yaratan oynanış sunan oyunlar arasında kendisine yer bulan Retro Runners, Windows Phone platformunda da karşımıza çıkan ender yapımlardan. Adından da anlayacağınız üzere koşu oyunları arasında ancak gerek grafikleri gerekse de müzikleri ile benzerlerinden oldukça farklı ve kesinlikle çok daha eğlenceli.

Atletizm dalları içerisinde en zoru diyebileceğimiz engelli koşuyu Windows Phone cihazımıza taşıyan Retro Runners oyununda her biri farklı yeteneğe sahip 10 koşucu ile yarışabiliyorsunuz. Seçilebilen karakterler arasında iskelet, zombi, ninja, hırsız gibi ilginç karakterler de yer alıyor. Tabii ki oyunun başlangıcında bu karakterlerden sadece biri açık ve puan kazandıkça kilitlerini açıp oynama şansı buluyorsunuz.

Zamanının en iyi konsolu olan ve bazılarımızın evde bazılarımızın salonlarda vakit ayırdığı atariye özlem duyanlar için hazırlanmış bu oyunun oynanışı ise ne zor ne de kolay diyebilirim. Zorluk seviyesi çok iyi ayarlanmış. Oyunu eğlenceli kılmak adına birçok engel yerleştirilmiş. Koşu esnasında karşınıza sadece yüksek engeller çıkmıyor. Ayrıca engelleri aşmanın yanı sıra kenarda bekleyen yardımcılarınızdan su toplamanız gerekiyor. Suları toplamazsanız gücünüz bir süre sonra tükeniyor ve yarışı tamamlayamıyorsunuz. Öte yandan suları toplarken altınları da es geçmemeniz gerekiyor ki hep aynı koşucu ile yarışmak istemiyorsanız bu şart.

Retro Runners Özellikleri:

  • Seçebileceğiniz 10 farklı karakter
  • Puan kazanmak ve yeni karakterlerin kilidini açmak için onlarca görev
  • En iyiler listesini görme (Google+ hesabınızla giriş yapmanız isteniyor.)
  • Kenarda bekleyen sucular, çekim yapan paparazziler gibi ilginç detaylar
  • 8-Bit grafikler ve nostaljik müzikler, ses efektleri
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Twin Runners 2

    Twin Runners 2, Android sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabilecekleri bir beceri oyunu.
  • All Limpy Run!

    All Limpy Run!, retro stil görsel ve seslere sahip engelli koşu oyunu.
  • Prizefighters

    Kariyeriniz boyunca unvan sahibi boksörlerle karşılaşacaksınız. Hazır mısınız?
  • Rock Runners

    Rock Runners, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir koşma ve ilerleme oyunudur.
  • Retro Goal

    Retro Goal, 90'ların popüler futbol oyunlarını hatırlatan süper eğlenceli bir mobil oyun.
  • Retro Soccer

    Retro Soccer, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz arcade futbol oyunu.
  • Retro Bowl

    Harika deneyim sunan bir spor oyunu
  • Mini Golf: Retro

    Mini Golf: Retro, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir golf oyunu.