Return Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
3.3 MB DOSYA BOYUTU

Return Music, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir ses oynatıcı uygulamasıdır.

Return Music, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir ses oynatma programı olarak karşımıza çıkıyor. Basit arayüzü ve hızlı ulaşılan menüleriyle varsayılan ses uygulamanız yerine kullanabileceğiniz harika bir programdır.

Cihazınızda kayıtlı ses dosyalarını oynatabileceğiniz bir uygulama olan Return Music, farklı renkleri ve basit arayüzü ile kullanışlı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Materyal tasarıma sahip olan Return Music, sahip olduğu özelliklerle de göz alıyor. Uyku zamanlayıcısı, ekolayzer, gelişmiş arama motoru, akıllı liste desteği ve daha pek çok özelliğiyle dinlediğiniz müziklerden daha fazla zevk alacaksınız. Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren Return Music uygulamasını indirdikten sonra varsayılan müzik uygulamanızla değişmeniz gerekiyor. Sade ve şık görünümüyle Return Music sizleri bekliyor.

Return Music uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • Amazon Music APK

    Dünyanın en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri olan Amazon Music APK birçok kişi tarafından kullanılmakta.
  • Armada Music

    Armada Music, müzik hakkındaki en son haberlere ve popüler müzik listelerine ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android müzik uygulamasıdır.
  • YouTube Music (APK)

    YouTube Music (APK İndir): YouTube Müzik uygulamasını Android telefonunuza indirin, reklamsız ve arka planda müzik dinleyin, video klipleri izleyin.
  • Hi Music

    Hi Music uygulaması ile hem telefonunuzdaki hem de YouTube'daki müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Mi Music

    Mi Music uygulaması ile sevdiğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • Music Player

    Music Player, Android telefon ve tabletlerinizde müzik dinlerken kullanabileceğiniz harika ve ücretsiz bir müzik oynatma uygulamasıdır.
  • Libre Music

    Libre Music uygulaması tüm popüler müzik formatlarını destekleyen bir müzik çalar uygulaması.