Ridge Racer Slipstream

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
514 TOPLAM İNDİRME

Ridge Racer Slipstream, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz nefes kesen 3 boyutlu bir araba yarışı oyunudur.

Ridge Racer Slipstream, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri üç boyutlu grafiklere sahip olağanüstü bir araba yarışı oyunudur.

Rakiplerinize kıyasıya bir mücade vereceğiniz oyunda 150 mil hızla giderken keskin virajları drift yaparak dönme şansı bulacağınız oyun gerçekten oldukça heyecan verici bir oynanışa sahip.

Oyunda kullanabileceğinz birbirinden güçlü ve güzel 12 aracın dışında 300'ün üzerinde özelleştirme seçeneği de sizleri bekliyor. Hayallerinizdeki arabaları yaratarak yarış pistlerinde rakiplerinize toz yutturmanın ne kadar eğlenceli olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

 

Tek kişilik senaryo modunun dışında farklı oyun modlarını da oyunseverlerle buluşturan Ridge Racer Slipstream ile Facebook hesabınızı bağlayarak, başarımlarınızı ve kaydetmiş olduğunuz aşamaları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

10 adet farklı yarış pisti ve 20 farklı rotanın sizleri beklediği oyunda nefes kesen, heyecanlı yarışlar sizleri bekliyor. Kaliteli grafikleri, etkileyici ses efektleri ve çok daha fazlasıyla mükemmel bir yarış oyunu deneyimi sunan Ridge Racer Slipstream, sizi başına bağlamaya aday oyunlar arasında yerini alıyor.

Can Çevrim

Ridge Racer Slipstream

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

Ridge Racer Slipstream, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat ve heyecan verici üç boyutlu araba yarışı oyunudur.

Ridge Racer Slipstream, iOS kullanıcılarının iPhone, iPod ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri 3 boyutlu grafiklere sahip etkileyici ve sürükleyici bir araba yarışıdır.

Namco Bandai firması tarafından ilk kez 1993 yılında geliştirilen Ridge Racer yarış oyunu serisinin, 20. yılına özel olarak geliştirilen Ridge Racer Slipstream, oyunun 20 yıl sonunda geldiği noktayı adeta oyunseverlere göstermektedir.

Bir yandan rakiplerinizle son sürat yarışırken bir yandan da karşınıza gelecek olan keskin virajlara drift yaparak gireceğiniz oyun oldukça nefes kesen bir oynanışa sahiptir.

Adrenalinin bir an olsun bile azalmadığı oyunda kullanabileceğiniz farklı 12 araç ve yüzlerce özelleştirme seçeneği sizleri bekliyor. Hayallerinizi süsleyen arabaları yaratarak, yarış pistlerinde rakiplerinize fark atmanın vereceği keyif yaşamak gerçekten paha biçilemez.

 

Tek kişilik senaryo modunda ilerleyerek birçok başarım elde edebileceğiniz ve birbirinden güçlü rakiplerle karşı karşıya geleceğiniz oyunda sizi saracak farklı oyun modları da yer almaktadır.

Aynı zamanda Facebook entegrasyonu sayesinde oyun içerisinde kazanmış olduğunuz başarımları ve ilerlemeleri doğrudan Facebook üzerinde arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Sonuç olarak Ridge Racer Slipstream; farklı arabaları, özelleştirme seçenekleri, oynanış modları, yarış pistleri, üç boyutlu efektleri ve çok daha fazlasıyla fark yaratan bir yarış oyunu olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ridge Racer Draw And Drift

    Ridge Racer Draw And Drift mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Traffic Racer APK

    Traffic Racer APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türk yapımı popüler araba yarışı oyunu.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Paper Racer

    Paper Racer güzel bir yarış oyunudur
  • Drag Racer GT

    Drag Racer GT drag yarışlarını konu alan bir mobil yarış oyunudur
  • Highway Traffic Racer

    Highway Traffic Racer yarış oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken güzel bir yarış oyunu.
  • Voxel Rush: 3D Racer Free

    Voxel Rush: 3D Racer Free başarılı bir yarış oyunudur