Rim Blade

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME

Rim Blade klasik tarzda bir uçak oyunudur

Rim Blade 90'lı yıllarda revaçta olan Raiden ve Raptor gibi klasik uçak oyunu örneklerini Android cihazlarda yeniden oyun severlerle buluşturan shooter tarzında ücretsiz bir Android oyunudur. 

Shooter türündeki oyunda kuşbakışı görüntü açısıyla uçağımızı kontrol ediyoruz ve bize yaklaşan düşmanlara ateş ederek yok etmeye çalışıyoruz. Kolay bir şekilde oynanabilen oyun hızlı ve akıcı bir yapıyla aksiyonu bize sunuyor.Farklı zorluk seviyeleri sunan oyunda yeteneklerimizi bize uygun zorluk seviyeleri ile test edebiliyoruz.

Oyunda uçağımızda 3 farklı silah çeşidinden birini kullanabiliyoruz. Bu silahları düşmanlarımızdan düşen güçlendirmelerle geliştirebilmemiz de mümkün. Oyunda çok sayıda farklı düşman tipi ve güçlü bölümsonu savaşları bizleri beklemekte.

Rim Blade'de temel hedefimiz bize verilen canları koruyarak en yüksek puanı elde etmek. "Achievement" sistemiyle kazanımlarımızı kayıt altına alan oyun bu tip klasik uçak oyunlarını seviyorsanız deneyebileceğiniz ücretsiz bir alternatif.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pacific Rim: Breach Wars

    Pasifik Savaşı hayranları için destansı bulmaca aksiyon rol yapma oyunu
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • Mortal Blade 3D

    Mortal Blade 3D, şövalye olarak savaştığınız kaliteli bir Android oyunu.
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Modern Warplanes APK

    Modern Warplanes APK Android oyununda modern savaş uçaklarıyla savaşıyorsunuz. Uçak savaş oyununda aksiyon hiç dinmiyor!
  • After Burner Climax

    SEGA, uçak savaş oyunu ile bizlerle
  • Stormborne 3 : Blade War

    Gladyatörün yerine geçip arenalarda savaşıyorsunuz.
  • Final Dogfight

    Düşman uçaklarından kaçarken görevleri tamamlayın.