Ring Toss & World Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Ring Toss & World Tour, Android tabanlı mobil cihazlardan oynanabilen ve oturduğunuz yerden bulmaca çözerek dünyayı dolaşmanızı sağlayan bir mobil bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Ring Toss & World Tour mobil oyunu içeriğinde yer alan bulmacaları çözerek dünyada belirli ünlü yerleri görebileceğiniz bir tür bulmaca oyunudur.

Ring Toss & World Tour mobil oyununda Alice adındaki bir kadın karakterle mobil cihazınızla bir dünya turuna çıkacaksınız. Oyunda yer alan zorlu bulmacaları çözerek yeni yerler keşfedebilir ve gittiğiniz yerlerden kostümler edinerek kataloğunuzu geliştirebilirsiniz.

Ring Toss & World Tour mobil oyununda 300’den fazla zorlu bulmacayla beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Ayrıca dünyanın belli başlı ünlü yerlerini de oyunda görebileceksiniz. Oyunda yer alan bulmacaları çözmek için de telefonunuzun ekranına dokunarak değil cihazınızı oynatarak yol alacaksınız. Ayrıca bazı ekstra itemlerle de zorlandığınız bölümleri geçmek için takviye alabilirsiniz. Keyifle oynayacağınız Ring Toss & World Tour mobil oyununu Google Play Store’dan Android cihazlarınıza indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Ring Toss & World Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
232 MB DOSYA BOYUTU

Ring Toss & World Tour, iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen ve yalnızca ellerinizi kullanarak dünya turu atmanızın keyfini size sunan keyifli bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlardan oynanabilen Ring Toss & World Tour mobil oyunu, zorlu bulmacaları çözerek avucunuzun içindeki mobil cihazla dünyayı gezebileceğiniz bir tür bulmaca oyunudur.

Ring Toss & World Tour mobil oyununda size Alice adında güzeller güzeli bir karakter eşlik edecek. Yani dünya turu yolculuğunuzda yalnız kalmayacaksınız. Ayrıca oyunda yer alan bulmacaları çözerek de yeni yerler keşfedebilecek ve oradan edindiğiniz yeni kostümlerle koleksiyonunuzu zenginleştirebileceksiniz.

Ring Toss & World Tour oyununda her bölüm için hazırlanan zorlu bulmacaları çözmek için alışılmışın aksine ekrana dokunarak değil cihazınızı hareket ettirerek ilerleme kaydedeceksiniz. Ring Toss & World Tour mobil oyununda sizi 300’den fazla bulmaca ve dünyanın ünlü yerleri bekliyor. Sıkılmadan oynayacağınız Ring Toss & World Tour mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Island 2: World Tour

    Bubble Island 2: World Tour, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz baloncuk patlatma oyunu.
  • PuzzlAR: World Tour

    Artırılmış gerçeklik desteğiyle klasik yapboz bulmaca oyunlarından ayrılıyor.
  • Tyga - Kingin' World Tour

    Tyga - Kingin' World Tour, Amerikalı rapçinin yerine geçip paparazzilerden kaçtığınız bir Android oyunu.
  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Jetpack Jo's World Tour

    Jetpack Jo's World Tour mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Dumb Ways to Die 3: World Tour

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Dumb Ways to Die 3: World Tour mobil oyununda haylaz fasulyeleri gittikleri her yerde dizginlemeniz gerekiyor.
  • City Tour 2048 : New Age

    City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.
  • Gold Miner World Tour

    En iyi madenci olmaya çalışacağız.