Rio 2016 Olympic Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
611 TOPLAM İNDİRME

Rio 2016 Olympic Games, Brezilya'nın ikinci büyük kentinde düzenlenen Yaz Olimpiyatları'nın resmi mobil oyunu.

Rio 2016 Olympic Games, 5 – 21 Ağustos arasında Brezilya’nın ikinci büyük kenti Rio de Janeiro’da düzenlenen Rio 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın resmi mobil oyunu olarak indirilmeye açılmış. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz spor oyununda futbol, basketbol, masa tenisi, atıcılık kısacası etkinlikteki tüm spor dallarında performansımızı gösteriyoruz.

Dünyanın en büyük spor etkinliklerinden Rio 2016 Yaz Olimpiyatları coşkusunu mobil cihazımızda da yaşamamıza imkan tanıyan Rio 2016 Olympic Games’de 6 spor dalı arasından seçim yapabiliyoruz. Okçuluk, atıcılık, futbol, basketbol, tenis, masa tenisi seçenekler arasında. Hepsinde hedefimiz altın madalyayı ülkemize kazandırmak. Maçları aldıkça seviye atlıyor, seviye atladıkça da daha zorlu karşılaşmalarda ter döküyoruz.

Hangi spor dalını seçersek seçelim sporcumuzu kaydırma hareketleriyle kontrol ediyor, yönlendiriyoruz. Kontrol sisteminin basit olması sizi yanıltmasın; zira oyunun zorluk düzeyi az önce de dediğim gibi oynadıkça artıyor.

Erkan Calp

Rio 2016 Olympic Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Rio 2016 Olympic Games, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz olimpiyat oyunları arasında.

Rio 2016 Olympic Games, Rio de Janeiro’da düzenlenecek 2016 Yaz Olimpiyatları coşkusunu mobil platforma taşıyor. iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip 6 spor dalında ülkemize altın madalyayı kazandırmayı hedeflediğimiz oyunda kazandığımız her maç sonrasında seviye atlıyor, daha güçlü rakiplerle karşılaşıyoruz.

iOS cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi olimpiyat oyunlarından biri diyebileceğim Rio 2016 Olympic Games’de futbol, basketbol, atıcılık, okçuluk, masa tenisi ve tenis maçlarına çıkabiliyoruz. Tüm spor dallarında mümkün olduğunca tepe noktaya çıkmaya çalışıyoruz. Yenilme lüksümüzün olmadığını söylememe gerek yok sanırım.

Göze hoş gelen görseller sunan olimpiyat oyununda hangi spor dalını seçersek seçelim sporcumuzun kontrolünü sağlamak için basit kaydırma hareketlerini uyguluyoruz. Tabii ki oynadıkça zorluk düzeyinin artmasıyla basit kontroller yerini aslında ustalaşma isteyen kontrollere bırakıyor. Bu noktada oyunun küçük ekranlı telefonda da rahatlıkla oynanabildiğini belirtmem gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Olympic Athletes' Hub

    Olympic Athletes' Hub, Rio 2016 Yaz Olimpiyatlarına katılan sporcuları, haberleri takip edebildiğiniz bir uygulama.
  • Rio 2016

    Rio 2016, Rio 2016 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları için resmi mobil uygulama.
  • Sonic at the Olympic Games

    Sonic at the Olympic Games Android oyununda kirpi ile olimpiyat oyunlarına katılıyorsunuz.
  • Sonic at the Olympic Games Tokyo

    Tokyo'yu keşfederken Sonic ve arkadaşlarına katılın.
  • Kult of Ktulu: Olympic

    Kult of Ktulu: Olympic, gerçek bir hikaye üzerine kurulu gerilim macera oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Rio: Match 3 Party

    Rio: Match 3 Party, Rio animasyon filminin karakterleriyle oynayabildiğiniz bulmaca oyunu.
  • UEFA EURO 2016 FAN Guide App

    UEFA EURO 2016 FAN Guide App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden EURO 2016 heyecanına ortak olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.
  • Angry Birds Rio

    Kızgın kuşların Rio'da geçen maceralarını konu alan ünlü Angry Birds oyunudur.