Riptide GP2

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,209 TOPLAM İNDİRME
63.6 MB DOSYA BOYUTU

Riptide GP2, dünyanın en çok oynanan su yarışı oyunudur.

Riptide GP2, deniz motosikletleriyle yarışlara katıldığınız gelişmiş grafiklere sahip bir su yarışı oyunudur. Jet skilerle akrobatik hareketler yaptığınız oyunu Windows 8 tablet ve masaüstü bilgisayarınızdan oynayabilirsiniz.

Mobil platformdaki popüler yarış oyunlarına imzasını atan Vector Unit tarafından geliştirilen Riptide GP oyununun devamı niteliğinde olan Riptide GP2, ilk oyuna kıyasla daha gelişmiş grafiklere sahip olmasının yanı sıra yeni kariyer modu seçenekleri, yeni akrobasi sistemi, yükseltilebilir hidro jet ve sürücüler gibi pek çok yeni özellikle geliyor.

Hızlı, eğlenceli ve görsel açıdan etkileyici yarış deneyimi sunan Riptide GP2’yi tek başınıza ve arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz. Eleme usulü yarışlara katıldığınız, freestyle etkinliklerde yer aldığınız, hızlı yarışlar gerçekleştirilen Kariyer modunda tamamlamanız gereken 50 yarış sizleri bekliyor. Jet skilerin performansını güçlendirebilir, renklerini değiştirebilirsiniz. Üstelik bu oyunda hepsi birbirinden güçlü 10 yeni hidro jet satın alınmayı bekliyor.

Cihazlar arası senkronizasyon desteği de sunan oyunu istediğiniz kontrollerle oynayabilirsiniz. İster gamepad’inizle, ister klavyenizle, ister dokunmatik ekran kontrolleriyle isterseniz de cihazınızı eğerek deniz motosikletlerini kontrol etmeniz mümkün.

Riptide GP2 Özellikleri:

  • Dünyanın en popüler su yarışları oyunudur.
  • Tablet ve masaüstü PC’ler için tasarlanmıştır.
  • Hidro jetlerinizin performansını güçlendirin, dalgalara meydan okuyun.
  • Yeni akrobatik hareketler bulun.
  • Egzotik fütüristik yerleri keşfedin.
  • Sürücünüzün görünümünü değiştirin.
  • VR Challenge modunda arkadaşlarınıza karşı yarışıın.
Erkan Calp

Riptide GP2

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
764 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Riptide GP2'de mükemmel grafikler eşliğinde jet-ski yarışları sizleri bekliyor.

Mobil platformda severek oynanan Riptide GP’nin yeni oyunu Riptide GP2, Android markette yerini aldı. Yeni kariyer modlarında yeni jet-skilerle yarıştığımız oyun, hızlı ve eğlenceli yarış deneyimi sunuyor.

Riptide GP, Beach Buggy Blitz, Shine Runner ve Hydro Thunder Hurricane yarış oyunlarıyla beğeni toplayan Vector Unit tarafından geliştirilen yeni Riptide GP’de daha kaliteli grafikler ve daha gelişmiş fizik hareketleri sizleri bekliyor. Daha büyük ve karmaşık pistlerde yarışma imkanı sunan GP2’de jet skiniz ile havada süzülürken kombolar yapabilirsiniz. Çoklu oyuncu desteği sayesinde kendi zevkinize göre modifiye ettiğiniz jet skiniz ile arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.

Tegra 4 için optimize edilen Riptide GP2’nin özellikleri;

  • Çevrimiçi çoklu oyuncu desteği
  • Tamamen Yenilenmiş Kariyer Modu
  • Yeni Jet-skiler
  • Yeni akrobatik hareketler
  • Dokunmatik ekranda ve gamepadden oynama imkanı
  • Google Play oyun sistemi
Erkan Calp

Riptide GP2

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
48.2 MB DOSYA BOYUTU

Riptide GP2, birbirinden güçlü jet-skilerle online yarışlara katıldığınız sürükleyici bir su yarışı oyunudur.

Dünyanın en çok oynanan su yarışı oyunu Riptide GP, yenilenmiş grafikler, yeni hidro jetler, tamamen farklı kariyer modu ile geri döndü. Birbirinden güçlü deniz motosikletlerine binip arkadaşlarınıza ve dünyanın dör bir köşesindeki oyunculara meydan okuyun.

Güçlü jet skilerle çeşitli akrobatik hareketler yaptığınız oyunun ikinci sürümünde daha geniş ve karmaşık pistlerde geçen birbirinden zorlu yarışlara katılacaksınız. Bazen hızlı, bazen elemeli, bazen de freestyle etkinlikler içeren yeni kariyer modunda tamamlamanız gereken 50 yarış bulunuyor ve her bir yarış oldukça önemli. Yarışları kazanarak hidro jetlerinizi upgrade edebilir, yeni akrobatik hareketlerin kilidini açabilir, sürücünüzün performansını artırabilirsiniz veya tamamı yeni güçlü hidro jetlere göz atabilirsiniz.

Tamamen yeni Vector Engine 4 ile güçlendirilen Riptide GP2, çoklu oyuncu modunu da destekliyor. Online düzenlenen yarışlara katılarak yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Kazandığınız başarımlar Game Center ve iCloud aracılığıyla bulutla eşitlenir. Bu sayede oyun verileriniz daima güvendedir ve günceldir.

Riptide GP2 Özellikleri:

  • Çevrimiçi yarışlara katılın.
  • Arkadaşlarınızla ve dünya genelindeki oyuncularla karşılaşın.
  • Tamamen yeni kariyer modundaki yarışları tamamlayın, yeni jet skiler satın alın.
  • Güçlü hidro jetlerin performansını artırın.
  • Yeni akrobatik hareketlerin kilidini açın.
  • Farklı kontrol seçeneklerinden dilediğinizi seçin.
Erkan Calp

Riptide GP2

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Riptide GP2, mobil platformu kasıp kavuran su yarışı oyunudur.

Windows Phone Mağazası’nda gerek ücretli gerekse de ücretsiz onlarca farklı tarzda oynayış sunan araba yarışı oyunu mevcut. En eskisinden en yenisine tüm araba yarışı oyunlarını oynadıysanız size harika bir önerim var; Riptide GP2.

Vector Unit tarafından geliştirilen oldukça popüler bir su yarışı oyunu olan Riptide GP2, Windows Phone cihazınızın donanımını zorlayan yüksek kalitede grafikleri, atmosferi hissettiren bağlayıcı müziklerinin yanında fizik motoru ile dikkat çeken bir yapım. Zaten oyuna ilk girişinizde kalitesini hissedecek ve iyi ki satın almışım diyeceksiniz.

Windows Phone takipçisi olarak merakla beklediğim oyunlardan biri olan Riptide GP2, hem oynanış hem de özellik bakımından diğer platformlardan farklı değil. Eleme usulü yarışlar, serbest stil etkinlikler, hızlı yarışlar içeren detaylı hazırlanmış Kariyer Modu, hem jet skilerinizi hem de kendinizi geliştirebilmenize izin veren Yükseltme bölümü haricinde bir seçeneğiniz bulunmuyor.

Riptide GP2’nin en sevdiğim yanı ise oyun verilerinizi buluta kaydediyor oluşu. Bu sayede birden fazla cihaz sahibi iseniz bir cihazınızda yarım bıraktığınız oyuna diğer cihazınızda devam edebiliyorsunuz veya cihazınızı satmanız durumunda oyun kayıt dosyalarınız korunmuş oluyor. Oyunun 512 MB RAM'li cihazları desteklemesi de artık bir özellik. Bunun dışında oyunu Windows Phone veya Windows 8.1 cihazınızda satın almanız durumunda her iki cihazda da almış oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Riptide GP

    Riptide GP, süper hızlı hidro jetlerle birbirinden zorlu yarışlara katıldığınız popüler bir oyundur.
  • Dead Island Riptide

    Dead Island Riptide açık dünya tabanlı bir FPS oyunudur
  • Descenders

    Descenders ile gerçekçi bisiklet yarışlarına katılmaya hazır olun.
  • Highway Racer

    Highway Racer, egzotik spor arabalarla otoyolda hız düşürmeden ilerlemeniz gereken sıradışı yarış oyunu.
  • Car Crash Couch Party

    Car Crash Couch Party aynı bilgisayar üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlenceli bir parti oyunu
  • Test Drive 6

    Info Games tarafından hazırlanmış eğlenceli bir yarış oyunu.
  • Wheelz2

    Wheelz 2 indir, 2018 içerisinde yapacağınız oyun aramalarından biri olarak gösterilebilir.
  • ChampionSheep Rally

    Koyunların arasında hız kesen bir yarış oyunu.