Risale-i Nur Okuma

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
20,181 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Risale-i Nur Külliyatının Android ortamında mümkün olduğu kadar rahat bir şekilde okunmasını amaç edinen bir çalışma.

Risale-i Nur Okuma Android versiyonu. Bütün Külliyat, Osmanlıca Külliyat, Kuran, cevşen, ilmihaller, tesbihat, hizb-ül hakaik, Hizb-ül Kuran bölümlerinden oluşmaktadır. Ansiklopedik Lugat, kelimenin lugat manasına direk  bakabilme, Osmanlıcalarda kelimenin latince yazılışına bakabilme, Hicri, miladi, rumi takvim çevirme, kitap İşaretleri, notlar ekleme, Latince ve Osmanlıca arama, bütün Külliyatta arama yapıp, neticeleri özet olarak görebilme imkanı verir. Otomatik kaydırma, kopyalama yapabilme, font büyüklüğü, rengi, stili vs. gibi ayarlar mevcuttur.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Risale-i Nur Dinle

    Risale-i Nur Dinle tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve internete ihtiyaç duymayan bir Risale-i Nur dinleme uygulamasıdır.
  • Risale-i Nur Kütüphanesi

    Risale-i Nur Kütüphanesi, adından da anlayacağınız üzere Risale-i Nur okumak isteyenler için geliştirilen kullanışlı ve yararlı bir Android uygulaması.
  • Okuma Yazma Öğreniyorum

    Okuma Yazma Öğreniyorum, adından ne olduğunu gayet net şekilde ifade ettiği gibi ufak çocukların okuma yazma öğrenmesini sağlayan yararlı bir eğitim uygulaması.
  • Hızlı Okuma

    Hızlı Okuma, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve okuma hızınızı arttırmanıza olanak sağlayan başarılı bir uygulamadır.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Oku Yaz

    Oku Yaz ile okuma yazma öğrenmek çok daha kolay!
  • Telefon Kütüphanesi

    Görme engelli vatandaşlar için geliştirilen Telefon Kütüphanesi, ile sesli kitaplara, romanlara ve şiirlere kolayca erişebilirsiniz.
  • Biryudumkitap

    Biryudumkitap Android İndir: Biryudumkitap mobil uygulaması ile kurgu dışı kitap incelemeleri ve sesli öyküleri ister okuyun ister dinleyin.